comments 2

Muutto takana

Nyt on muutto takana ja asunto tyhjennetty, huhhei. Minä pakkasin ja siivosin, isäntä kantoi ja kuljetti. Saatiin muuttoapuakin muutamaksi tunniksi, kiitos Maijalle ja Tommylle! Ostettiin parin tonnin pakettiauto, jotta sai rauhakseltaan siirrellä tavaraa. Oikeastaan tuo paku on remonttia varten, mutta hyvä se oli tässä kohtaa jo hankkia, vuokraaminen olis kuitenkin maksanut useamman satasen. Ruma se on ku perkele, mutta hoitaa hommansa.

clas_laatikot

nurkkaus

Asustellaan tällä hetkellä sivurakennuksessa. Hyvinhän me tänne mahduttiin sänkyineen, sohvineen, ruokapöytineen ja laatikostoineen. Täällä on onneksi wc ja keittiö, ainoastaan suihku puuttuu. Pahvilaatikkoelämää tässä silti saa viettää jonkun aikaa, kun päärakennuksessa on alkanut remontti. Remonttipöly on niin viheliäinen, että löytää kyllä jokaiseen nurkkaan, siksi tämä sivurakennus on ihan älyttömän kova juttu! Saa omissa nurkissa asustella koko rempan ajan, ei tarvitse olla vuokrakämpässä.

Päärakennuksen alakerrassa on tällä hetkellä melkoinen muuttokaaos, sinne on heivattu kaikki mahdollinen tavara, jotka sitten aikanaan pääsee omille paikoilleen. Sivurakennus remontoidaan sitten kun päärakennus on about valmiina.

kassi

Olen aiemmin vuokrannut muuttolaatikot, mutta tällä kertaa ostin Clas Ohlsonista erikokoisia  pahvilaatikoita ja miehenkokoisia vetoketjullisia kapsäkkejä (isäntä mahtuu sisälle, testattiin). On muuten ihan törkeen hyviä! Paljon hienompia ja käytännöllisempiä kuin Ikean kassit. Nyt ei tarvitse kiireellä purkaa tavaraa, kun voi jättää ne laatikoihin ja säkkeihin niin pitkäksi aikaa kun on tarvetta.

2 Comments

    • Kiitos samoin :) Täällä maalausurakka vasta alkamassa… Maalattavia neliöitä onkin sitten ihan huolella. Onneks melkein kaikki tapetit on sentään jo poistettu. Tästä se lähtee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s