comments 6

Ihana asunto tulossa myyntiin

Kävin eilen ottamassa kuvat yhdestä aivan ihanasta asunnosta, joka on tulossa myyntiin parin kuukauden päästä! Tämä sympaattinen kaksio on valoisa, kompakti ja erittäin kodikas. Se sijaitsee Töölössä lähellä keskustan sykettä. Kyseessä on Maijan (avokin sisko) ja Tommyn asunto, jonka he remontoivat lattiasta kattoon tosi kivalla tyylillä. Hetki pitää siis odotella kunnes tämä helmi vapautuu markkinoille, mutta sitä ennen muutama maistiainen nähtäväksi!

makkari_ovet_auki

makkari_sanky

lattiapuu_lehti

olohuone_nurkka

olohuone_ikkuna

keittio_tiiliseina

Eikös vaikuta kivalle! Asunnossa on paljon veikeitä yksityiskohtia, jotka tuovat kodille luonnetta. Vaikka tämä onkin pieni asunto (37m²), tuntuu se kuitenkin huomattavasti suuremmalta onnistuneen remontin ansiosta. Avointa tilaa on reilusti, mutta niin on säilytystilojakin.

Suosittelin, että Maija ja Tommy myisivät asunnon itse, suotta tähän välittäjää tarvitaan. Otin heille myyntikuvat vastapalveluksena lapsenhoidosta ja todella miellelläni sen teinkin. Netistä löytyy paljon hyviä vinkkejä ja neuvoja myymiseen, mutta tietäähän sen, että tuo asunto menee kuumille kiville! Lisää kuvia ja tietoja asunnosta on siis vielä tulossa, joten pysykäähän kuulolla :)

6 Comments

  1. Pingback: Upea kaksio myynnissä | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s