comments 11

Asuntomme on myyty!

Nyt on sitten asuntomme myyty! Kaikki meni tosi nopeasti ja enää on viralliset kaupat edessä. Huh huh, mikä viikko takana! Ensimmäinen yleisnäyttö oli viikko sitten sunnuntaina ja viime viikolla useampi yksityisnäyttö. Piti järjestää vielä toinen yleisnäyttö, kun kysyntä oli niin kova. Kiitos jokaiselle, joka kävi meillä näytöllä! Monta hauskaa hetkeä, kivoja keskusteluita ja älyttömän leppoisa tunnelma. Erityisen iso kiitos vielä kaikille tarjouksen jättäneelle ♥

koivutalo

Saimme siis useamman tarjouksen, jotka olivat heti pyyntihinnan verran. Siitä lähti sitten tarjouskilpailu käyntiin, joka oli ehkä jännittävin osuus koko myyntiprosessissa. Lopuksi oli jäljellä kaksi erittäin hyvää tarjousta, joista toinen ehdoton ja toinen ehdollinen. Lopullisen päätöksen teko oli kaikkein vaikein hetki. Jouduimme punnitsemaan asiaa monelta näkökantilta, asuntokaupoissa kun raha ei aina ratkaise. Loppujen lopuksi valitsimme korkeamman tarjouksen, joka oli ehdollinen eli oma asunto myydään ennen kauppoja. Intuitioni puhui puolestaan ja halusin toimia sen mukaan, vaikka mies vähän haroikin vastaan. Uskon, että teimme oikean päätöksen. Olen onnellinen uusien asukkaiden puolesta, he saavat tästä ihanan kodin!

Olen todella tyytyväinen kauppahintaan, joka oli yli pyyntihinnan eli paras mahdollinen. Päätin hinnoitella asuntomme niin, että saadaan omat pois ja päästään jatkamaan eteenpäin. Suurta voittoa ei suoranaisesti tavoiteltu, mutta tietysti on kiva, että saamme nyt kerrytettyä kassaa tulevaan remonttikohteeseen. On nimittäin valtava projekti edessä ja sinne uppoo euroja!

housut

Kävimme eilen katsomassa yhtä kohdetta ja taidettiin molemmat rakastua. Todettiin, että se on siinä. Ensimmäistä kertaa oli Nukakin mukana (hereillä) ja hän ilakoi ympäri taloa ja pihaa, eikä halunnut sieltä kotiin lähteä. Erittäin potentiaalinen kohde, joka pitää sisällään oikeastaan kaiken sen mitä olen alkuperäiskuntoisesta talosta halunnut.

Huomenna mennään pankkiin lainajuttuja käymään läpi ja sitten tarjousta tekemään. Jännitystä ei tästäkään hommasta puutu, nimittäin kyseisessä kohteessa täytyy tehdä vielä jatkotutkimuksia mahdollisista kosteusvaurioista. Jos ne ei ole korjattavissa, jätämme suosiolla kohteen. Mutta jos ne on korjattavissa ja hinta saadaan sopivaksi, tulee siitä meidän uusi koti. Tai työmaa, miten sen nyt ottaa. Olihan eilisellä näytöllä muitakin, mutta ei ne meille pärjää. Me kun päätetään saada jotain, me myös saadaan se. Lälläslää. Noooh, nähtäväksi jää, mitä tuleman pitää. Aika vauhdilla tässä hommat etenee, mutta hyvä niin. Tätähän mä tilasin.

11 Comments

 1. Hirmupaljon onnea!!! Samalla taktiikalla mentiin meidän kodin myynti ja tyytyväisiä ovat kaikki <3
  ISO peukku teille ja motivaatiota tulevaan :)

  • Kiitos Kati! Oli kyllä tosi kiva myydä itse, välittäjää en missään kohtaa tarvinnut. Paremmin (ja vauhdikkaammin) ne hommat hoituu näin ;)

 2. Mahtavaa, suuret onnittelut! Näytin muuten Espoosta kotia etsivälle isosiskolleni teidän kotia ja hän vain tuumasi, että ”liian hieno meille” :D Ja onhan teidän asuntonne UPEA, joten en yhtään ihmettele, että meni näin nopeasti kaupaksi!

  • Hahhaaa :D Ei tää nyt liian hieno voi olla, mut ihana kommentti! Moni sanoi näytöllä, että täällä on semmosta mökkifiilistä. Se kyl taitaa pitää paikkansa :)

 3. Salla

  Lainasin tänään Avotakkoja ja kotinne esiteltiin lehdessä. Eipä ihme, että meni heti kaupaksi. Olette ahkeria, kun jaksatte taas alkaa remontoimaan! Jään seuraamaan mielenkiinnolla.

  • Hei Salla,

   Avotakassa ei kotimme ole ollut, mutta muutamassa muussa lehdessä kyllä :) Toivottavasti päästään pian aloittamaan uusi urakka (eli saatais kaupat tehtyä), kovasti on jo ideoita mielessä.

   • Salla

    Oho, no niinpä olikin Dekossa :D Luulin lainanneeni pelkkiä Avotakkoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s