comments 6

Bo Helsingin stailauspäivä

Uuden ajan välitystoimisto Bo Helsinki järjesti bloggaajien stailauspäivän toimistollaan Ullanlinnassa. Pääsin ihastelemaan heidän upeita tilojaan ensi kertaa jo maaliskuun avajaisissa, kun Bo LKV rantautui Turun lisäksi Helsinkiin. Toimiston sisustuksen on loihtinut Bo:n AD ja Musta Ovi -blogin Marja, joka veti meille eilen inspiroivan stailauspäivän apureineen.

Bo_nurkkaus_1000px

tarjoilukarry

montserra

puskat_valaisin

kakkunen

ruokailua

Maljan noston ja herkullisten tarjottavien yhteydessä tutustuttiin toisiimme esittelyjen kera, kuultiin taustoja, tarinoita ja hauskoja sattumia. Tunnelma oli leppoisan hersyvä, eikä nauruilta vältytty. Samanhenkisessä porukassa ei jutut loppunut kesken.

ruukut

kukkaset

Samira

Paikalla oli monta tuttua bloggaajaa, kuvassa ihana Samira Beauty of Life -blogista.

toimiston_tytot

stailaushetki

stailattu

stailaus

Stailauspäivän aikana Marja apureineen demonstroivat miten tyhjä tila muuntuu nopeasti kuvauskuntoon. Simsalabim ja ruokailutila oli muutettu hetkessä houkuttelevaksi makuuhuoneeksi. Näin niitä taikoja tehdään ja asuntoja myydään.

Lopuksi järjestettiin kilpailu, jossa piti napata jostain toimiston kohdasta kuva ja nakata se Instagramiin. Palkintona oli Bo:n ihania uutuustuotteita, joita saatiin palkinnoksi lahjakassin kera. Tosin meitsihän ei edes osallistunut kilpailuun, tittidii, mutta sain silti palkinnon!

lintunen

bo_ulkoa

Oli kyllä hauska päivä mahtavassa miljöössä! Ja hei katsokaa, mikä täydellinen sijainti toimistolle; vanhan jugendtalon kivijalassa, rauhallisella ja tyylikkäällä alueella puiston kupeessa. Kannattaa ehdottomasti käydä paikan päällä. Nämä ovat itselleni tutut kulmat, asuttiin nimittäin viereisessä talossa nelisen vuotta sitten, josta oma bloggaaminenkin alkoi.

Kiitos Bo Helsinki ihanasta päivästä ♥

6 Comments

  1. Voi ei miten kauniita kuvia olet ottanut..mä en oo ihan varma tosta mun pärstästä, mutta ihania kuitenkin!

    Oli niin kiva höpötellä <3 Miten kävi sunnuntaita ;) ?

    • Kiitos :) Nopeet näpsythän nää, mut miljöö ja mallit mielettömiä!

      Me ollaan nyt ihan kahden vaiheilla… Ihastuttiin kyllä. Siinä oli ihan mieletön potentiaali, mut mielettömästi sitä hommaakin. Katsotaan, lähteekö oma talo nyt sit myyntiin ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s