comments 2

Ihanat naiset rannalla

Viikonloppu piti sisällään toisenkin huikean hienon tapahtuman, kun ystäväni järjesti lauantaina Ihanat naiset rannalla -päivän upeissa puitteissa merenrantakodissaan Sipoossa. Onneksi pääsin mukaan juhliin, vaikka mies oli karannut MM-kisareissulle Moskovaan, kun miehen ihana sisko Maija lupautui hoitamaan Nukaa seuraavaan aamuun.

Meidän naispoppoo tuntee toisensa itseasiassa miestemme kautta. Naurettiinkin, että niin ne “lätkävaimot” taas kokoontuu :D Menomatka oli jo täynnä tunnelmaa, kun kävin keräilemässä auton täyteen juhlatuulella olevia mimmejä.

emanta

kattaus

lasikatos

juhlat copy

upeat_naiset

sari_suvi

hellu

sarin_muki

herkkua

mustikkasalaatti

pizza

salaatti

herkkuja

kakkua

Anu on tunnettu upeiden juhlien järjestämisestä, oli laitettu paikat taas ihan vimpan päälle! Mielettömät tarjoilut, näyttävät kattaukset ja super hauskaa aktiviteettia! Nautimme herkullisia ruokia ulkona ihanassa lasikatoksessa. Istumapaikat oli merkattu lasituopilla, jonka pilliin oli kiinnitetty oma naama teemaan sopivan kropan kera. Sai repeillä huolella :D

Ideanikkari Anu tekee juhlasuunnittelua nyt myös työkseen ja lähti juuri mukaan taitavan Jennin Juhlahuuma-yritykseen. Sain kunnian suunnitella näille supernaisille uudet nettisivut ja täällä voi käydä ihastelemassa uunituoreita sivuja, jossa upeat valokuvat johdattelevat todelliseen juhlahuumaan!

lasimokki

ruokailu

lasikoppi

laituri

Anita_Arman

Anita

Olihan meillä juhlissa mukana myös kaksi pientä palluraa! Kuvassa niistä toinen, kahden kuukauden ikäinen Arman. Ihan sydän pakahtui.

naiset

hellu_anni

mari_anu_mimmu

sari_arman

anni

vene

pelastusrengas

Syötiin, juotiin, laulettiin, kilpailtiin, kannustettiin, saunottiin, uitiin, tanssittiin ja naurettiin. Kesäyötä parhaimmillaan! Vaikka aamulla olikin vähän suolasta lähteä ajelemaan takaisin Espooseen, teki todella hyvää olla hetken poissa kotiympyröistä, nautiskella ja hullutella hyvässä seurassa. Tekee moinen kutaa mielenterveydelle. Kuten kutsussa luki:

”You might call it girls night, I call it therapy.”

Kiitos Anu mielettömän ihanista juhlista! Ja kiitos myös kaikille muille upeille naisille, joiden kanssa sain viettää tämän ikimuistoisen päivän ♥

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s