comments 2

Kurkistus Tukholman kalustemessuille

Käväistiin ystäväni kanssa Tukholman kalustemessuilla katsastamassa tämän vuoden uutuuksia. Matkattiin Tukholmaan perinteisesti laivalla, joka oli lentoa ja hotelliyöpymistä huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Meidän piti reissun aikana jatkaa Mujon tuotekehittelyä, mutta aika menikin pääosin kuulumisten vaihtamiseen. Ei huono sekään.

kahvipiste

riippupoydat

poytaryhma

valaisimet

lehdet

vetimet

Hay

nahkatuoli

Messuilla oli vahvasti nähtävissä uutuusvärit ja sitä väriä todella oli. Vaikka värejä oli paljon ja niitä yhdisteltiin rohkeasti, oli kokonaisuudet todella onnistuneita. Kaikki värit sekä niiden yhdistelmät olivat pehmeitä ja tunnelmallisia, todella miellyttäviä. Sama väripaletti toistuikin sitten useammalla brändillä: roosaa, persikkaa, petrolia, vihreää, minttua, terakottaa ja keltaista.

Myös materiaaleissa toistuivat tietyt suosikit, jotka ovat olleet jo tovin pinnalla: marmoria, messinkiä, kivisekotusta, maalattua terästä ja nahkaa. Kaikkea teki mieli vaan hiplailla!

peili

purkit

keittiossa

poydat

seinateline

marmoripeilit

Matkaaminen lastenvaunujen kanssa laivalta messuhalliin ja takaisin, ei ollut nopein vaihtoehto edetä. Pelkästään tämän välin suorittamiseen meillä meni lähes 3 tuntia. Aikaa varattiin kunnolla, silti loppukilometrit juostiin laivalle peläten, että laiva jättää. Tytöille näemmä sattuu ja tapahtuu, vaikka kuinka sitä varautuisi. Niin, matkassa mukana oli siis 6 kuukautinen Kusto, reipas reissukaveri, joka ei turhista hätkähdä.

puujakkarat

penkki

valaisimet_greenhouse

mamori_poytaryhma

henkarit

hylly_yksityiskohta

kalanruoto

kaakeli

salmiakki_kaakeli

Olipas muuten kivoja kaakeleita. Veikeitä ja selkeitä.

guest_honor

sohvalla

Oltiinkos rapakon takana rohkeampia kuin täällä kotomaassa? Ehkäpä joo. Messuosastot olivat isoja (olematta turhan jättejä) ja tuotteilla oli hyvin tilaa hengittää. Valaistus oli yksi asia, johon oli panostettu ja se loi tunnelman osastolle kuin osastolle. Ainakin yleisilme oli viimeistellympää. Paljonhan siellä oli semmoista, mikä ei itseeni kolahtanut tippaakaan. Suuria yllätyksiä ei tullut vastaan. Olihan siellä kaikkea kivaa ja jotain inspiroivaa, sitähän sieltä lähdettiin hakemaan.

Messuista jäi päällimmäiseksi sellainen fiilis, että voi kun pääsisi omaa osastoa pian suunnittelemaan! Meillä on nimittäin tavoitteena täräyttää Mujolle oma osasto syksyllä Habitareen, mutta ihan muutama asia olisi ennen sitä. Ei ole halpaa lystiä osaston vuokra, valaistus tai rakenteet, joten katsotaan, miten tässä hommat taas etenee. Oma osasto on kyllä ollut haaveena :)

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s