comments 21

Mujon ekat protot

Saatiin kuvattua Mujon protomalleja ystäväni luona alkuviikosta ja nyt selviää teillekkin, minkälaisista tuotteista on oikein kyse. Vähän jännittää kuvien julkaisu. Ehkä sen takia, kun on ensimmäisistä protoista kyse. Tässä siis ensimmäisiä maistiaisia.

Mujo_Kidstable_Stools

Suunniteltiin lasten askartelupöytä ja siihen sopivat tuolit, tadaa! Jalat eivät vastanneet mittoja eikä muotoja, mutta tästäpä päästään jatkamaan eteenpäin. Toki olisi ollut toivottavaa, että oltais saatu heti sellaiset kuin piti, mutta minkäs teet. Koko setti lähtee uudelleen työstettäväksi samalle toimittajalle tai sitten joudutaan vaihtamaan. Onneksi he olivat hyvinkin ymmärtäväisiä sen suhteen, ettei me voida virheellisistä maksaa ja koittavat löytää paremman ratkaisun siihen, mitä niiden kanssa tehdään. Hyvää palvelua kaikesta huolimatta.

Coffeetable_Proto_Mujo_1000px

Alunperin tuotesarjaa suunniteltiin lapsille ja lastenhuoneeseen, mutta huomattiin niiden sopivan muihinkin tiloihin. Sama askartelupöytä toimii myös olohuoneen pöytänä. Kokeiltiin jatkaa tuotesarjaa vielä kepeällä kukkapöydällä ja kun saatiin koottua se, ei voinut olla nauramatta. Melkonen honkkeli! Vähän täytyy mittoja tarkistella, mutta onhan siinä potentiaalia, eikö :D

Pöydän sekä jakkaroiden tasot tuntuvat ihan super hyville. Maalin päällä on nimittäin mattalakkaa, joka tekee pinnasta älyttömän sileän. Sitä tekee mieli vaan hivellä. Jalkojen paksuutta mietittiin pitkään. Haluttiin jaloista sirot ja päädyttiin 12 mm umpiterästankoon, jonka ansiosta painoa tuli mukavasti, eikä ne ole kevyestä ilmeestä huolimatta yhtään hepposet. Tammipalikan kiinnitystä vielä mietitään. Tällä hetkellä se ruuvataan kiinni, mutta ajatuksena on napauttaa se magneetilla kiinni. Palikasta tehdään eri materiaali- ja värivaihtoehtoja, näin ollen ilmettä voi vaihdella mielensä mukaan helposti.

Valokuvat otti ystäväni mies, Olli Urpela. Iso kiitos upeista kuvista!

Miltäs ekat protot vaikuttavat? Onko potentiaalia? Tai edes jotain toivoa?

21 Comments

 1. On hyvinkin potentiaalia! Pöydässä mittasuhteet ja muodot toteutuvat mielestäni paremmin kuin jakkarassa, mutta ei sekään huono ole. Tuossa kukkapöydässäkin on kaikessa honkkeluudessaan jotain tosi sympaattista. Loistoidea tuo eri väreillä saatava palanen :)

  • No juu, jakkarassa mittasuhteet tulee muuttumaan enemmänkin. Istuin pienenee ja jalkojen muoto skarppaantuu. Pöytä on näistä onnistunein, virheet ei niin näy. Palikasta tulee sit kausivärejä, ekaks hempeää roosaa ja pehmeää vihreää.

 2. Outi

  Wow, hienoja jo nyt! Ja vaihtopalikka tosiaankin kuulostaa hyvälle, pienellä jutulla merkittävä muutos. Hintaa jään malttamattomana odottelemaan… :)

  • Kiitos Outi! :) Juu, pienellä kikalla saa vaihdettua ilmettä. Täytyy laskeskella mitä kaikkia kustannuksia tulee, yritetään saada hinnat mahdollisimman alas, että mahdollisimman moni pystyisi ostamaan meidän tuotteita.

 3. Minna

  Wau!!!!!! Olkkarin pöytänetsinnässä ja tää ois kyllä just passeli!

  • Mahtavaa kuulla!! Kiitos. Tuotekehittely jatkuu vielä tovin, joten pysyhän kuulolla kun ekoja kappaleita päästään pistämään maailmalle :)

 4. Tinttu

  Jos tarvitsette mainiolle setille testaajia niin täältä löytyis kaksi taaperoa. Aivan ihana! :)

 5. Bea

  Tykkään miten nämä tuotteet on suunniteltu. Niissä näkyy ihanasti skandinaavinen linjakkuus ja puun näkyminen edes pienesti on kiva juttu myös. Sopisi hyvin omaan olohuoneeseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s