comment 0

Värit tulevat vauhdilla

Sisustuslehdet, artikkelit ja blogit pursuilevat nyt värejä. Siellä näkyy hempeää roosaa, baby blueta, terrakottaa, tummaa petroolia ja dramaattista vihreää. Näin mustavalkoisen sisustuksen ystävänä tein lähes välittömästi vihreän kanssa kaupat, onhan se vihreä ollut meillä sisustuksessa aina – siis viherkasvien muodossa. Viherkasvit tuovat sopivasti väriä ja kodikkuutta sisustukseen. Mutta voisinko harkita vihreää jossain sisustustuotteessa?

tikkurila_color_now

Sain postissa tänään mukavan yllätyksen! Tikkurila lähetti paketin, jossa oli esiteltynä tämän vuoden väri Vuono ja sillä sävyllä dipatut ottimet mukana. Ihana idea, kiitos Tikkurila! Color Now 2016 -oppaassa oli esiteltynä muitakin uutuusvärejä, jotka todella teki vaikutuksen.

folkem_sunbyb_0032-750x1000-1

folkem_sunbyb_0100-772x1000

folkem_sunbyb_0136-750x1000

folkem_sunbyb_0047-761x1000

Trendivärit kestävät aina jonkin hetken, kunnes tulee taas jotain uutta tilalle. Tämän hetken väriuutuudet kolahtavat, mutten silti usko, että lähden täräyttämään seiniä tummiksi edes buumin yltyessä. Pienemmässä muodossa, kuten tyynyissä, peitoissa tai vaikka printtitauluissa voisi meillä värejä näkyä.

Vaikuttaa siltä, että moni muukin on ottanut värit avosylin vastaan, ainakin tuon vihreän. Se onkin ehkä helpoimpia tuttavuuksia, tuohan se vahvasti mieleen luonnon ja metsän. Vihreää on lähes kaikilla jo kotona, jos yhtään tykkää viherkasveista ja saa pidettyä ne vielä hengissä.

folkem_sunbyb_0077-750x1000

folkem_sunbyb_0038-750x1000

Näissä upeissa sisustuskuvissa vihreää on todella runsaasti, ehkä jo ähkyn verran. Kyllästyminen saattaisi tulla alta aika yksikön, mutta mikäs siinä, vain muutos on pysyvää – ainakin meillä höperöillä sisustajilla, jotka kaipaavat ympärilleen vähän väliä jotain muutosta.

Sisustuskuvat Jonas Ingerstedt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s