comment 0

Uusi vuosi, uusia kujeita

Hyvää alkanutta vuotta 2016! Joulupyhät ja vuodenvaihde meni perheen sekä ystävien kanssa viettäessä, rentoa ja hauskaa touhuamista pari viikkoa putkeen. Alkoi olla jo vähän ikävä blogin ja töiden pariin. Huomenna alkaakin sitten virallinen arki, vaikkei meillä nyt arjessa ja juhlassa juuri eroja ole, mitä nyt taapero käy päiväkodissa ja päästään keskittymään hommiin paremmin. Muutenhan meillä arki on vähän niinkuin viikonloppua. Siksi olenkin aika usein pihalla mikä päivä mahtaa olla, maanantailla ja lauantailla kun ei juuri ole eroa.

nuka_piilossa

Moni on raportoinut mennyttä vuotta ja listannut kaikenmaailman lupauksia tälle vuodelle. Itse en uudenvuoden lupauksia tehnyt taaskaan, mutta onhan noita toiveita, tavoitteita ja toimenpiteitä muuten aika reippaasti. Niinkuin joka vuosi on. Viime vuonna tuli tehtyä sellaisia juttuja, jotka näkyvät tänä vuonna. Ai että olen innoissani, mutta samalla peloissani. Olo on tosi malttamaton ja vähän ristiriitainen. Tässä kevään aikana selviää mistä jutuista on oikein kyse.

peiton_alla_piilossa

Eräs tuttava postasi Facebookiin lainauksen, jossa luki:

My goal is to build a life I don’t need a vacation from.

Hymähdin tyytyväisenä. Oli mukava huomata, että elän jo sellaista elämää! Minulla ei ole tarve päästä lomalle omasta elämästäni tai arjestani. Nautin tästä mitä minulla on ja siitä millaista elämää elän. Vaikka monia haasteita ja huonoja päiviä mukana onkin, en kuitenkaan laske päiviä lomaan tai viikonloppuun, koska elämä tuntuu jo olevan sitä.

Irtiottojakin tulee toki välillä (tooosi harvoin) otettua ja niitä tietty tarvitaan, mutta muuten elämä on oikeastaan joka osa-alueella juuri sitä mitä haluankin. Tästä on hyvä lähteä vuoteen 2016.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s