comments 4

Koti valmiina joulun viettoon

Niin sitä pikku hiljaa laitettiin kotia joulukuntoon. Ripustin yhden valosarjan seinälle, joka toiminee nyt ainoana jouluvalona kuusen kynttiläsarjan kanssa, nimittäin kaksi lemppari pallovalosarjaa sanoi poks ja heipat. Just nyt! Great. Täytyy laittaa muutamia kynttilöitä palamaan, eiköhän sitä joulutunnelmaa niistäkin irtoa.

sohvanurkkaus

kortit_sohva

hyvaa_joulua

Isäntä laittoi pari päivää sitten ulos jouluvalot sekä ovikranssin ja haki joulukuusen. Nyt on kuusi koristeltu ja lahjat paketoitu, mutta sitä odotettua joulufiilistä ei ole vieläkään tullut. Jospa se vielä tulee, kun pallura pääsee lahjojen kimppuun, tai sitten sitä vaan ei tule. Rento ja kiva tunnelma sitä kuitenkin muuten on.

Jouluruokina meillä on tällä kertaa alkupaloiksi bruschettoja, pääruuaksi naudan sisäfilettä maustevoilla sekä paahdettuja kasviksia. Jälkiruuaksi hedelmärahkaa. Tällaiset eväät tänä jouluna! Jouluaatto vietetään kotona keskenämme ja mummoloihin matkataan sitten joulupäiväksi sekä tapaninpäiväksi, joten satoja kilometrejä tullaan viettämään autossa. Sitä perinteistä joulusapuskaa on kuitenkin molemmissa mummoloissa tarjolla, joten nyt on kiva syödä sitä mistä oikeasti tykkää.

riisipuuro

iittala_tuikut

Riisipuuro maistui aamulla ja ulkonakin touhuttu. Joulusaunaan mennään pian, jouluoluet odottavat valmiina kylmässä. Täytyy käydä vetäisemässä juoksulenkki tähän väliin, samalla saa ihailla täysikuuta!

Vaikkei sitä toivottua lunta nyt tullutkaan, oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua teille rakkaat ystävät ja lukijat ♥

4 Comments

  1. Löysittepä kauniin kuusen. Joulufiilis pilkahteli pienissä hetkissä, mutta aika pienesti. Kyllä lumi olis tehnyt poikaa.

    • Viimeinen jalokuusi, mitä oli kuulemma jäljellä. Vähän oli persoonallisempi versio, mut ihan hyvin toimi.

      Pienillä pilkahduksilla täälläkin, lasten touhuja on kiva seurata, ja niitä pakettien avaamisia. Voi sitä riemua!

      Täällä parhaillaan matkataan vielä Keski-Suomeen sukuloimaan ja tietty Tapsan tansseihin ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s