comment 0

Syksyn kuvioita ja väriloistoa

Illat ovat alkaneet pimenemään jo vauhdilla ja keli on melkoisen kirpsakkaa. Pakkasen puolelle menty ja ulos saa pukeutua ihan kunnolla. Pipot, kaulaliinat ja hanskat ovat olleet jo pidemmän aikaa kovassa käytössä. Olen semmoinen vilukissa, ettei ikinä taida olla liikaa päällä.

Syksy on minulle yleensä vuoden parasta aikaa. Se on tuonut mukanaan aina jännitystä, toimintaa ja uusia kuvioita. Tämä syksy on ollut vähän erilainen. Se on ollut todella stressipainoitteinen ja haasteita on ollut turhankin paljon. Mutta viimein aurinko osui tähänkin risukasaan! Uusia työkuviota on alkanut, olen saanut muutaman uuden asiakkaan. Ihan huippua! Stressikin alkoi helpottamaan samantien.

polku_portti

kumisaappaat

kulmassa

leikkimokki

ruska

Joka syksy sitä hämmästyy tästä väriloistosta. Uskomattoman hienoa, huh. Sisustajana karttelen värejä, mutta kun luonto tuottaa tuommosta väritykitystä, olen aivan haltioissani. Näin metsän reunalla asuessa saa kyllä nauttia aimo annoksen joka päivä. Värit pääsevät oikeuksiinsa just nyt, kun aurinko paistaa hyvin matalalla.

Tämä syksy on ollut harvinaisen vähäsateinen. Aurinko on näyttäytynyt useammin kuin sadepilvet, mikä onkin ihanaa vaihtelua, kun muistelee viime vuotta ja sitä edellistä. Sitä vettä vaan tuli ja tuli ihan koko ajan.

portti_harava

lyhty

Tuo katetun terassin nurkkaus on kyllä aika kiva. Siinä oli aiemmin valkoiset hyllyt edellisiltä asukkailta, mutta ne häipyivät maalauksen yhteydessä. Laitettiin seinään 5 naulakkokoukkua, jotka jäivät kuitenkin turhan kauaksi toisistaan. Saivat olla siinä muutaman kuukauden, mutta koska itseäni häiritsi tämä, koukut irroitettiin ja kiinnitettiin uudelleen – hieman lähemmäksi toisiaan tällä kertaa. Nyt olen tyytyväinen. On se tarkkaa, huh huh!

Meidän taloudessa onkin noita koukkuja kertynyt jo 19 kappaletta ulkona ja sisällä. Taidan olla aika lovena niihin. Niissä on sopivaa vanhanajan henkeä ja sopivat mielestäni talon tyyliin mainiosti.

Heijastimet!

Koska illat alkavat olla jo ihan säkkipimeää, muistakaa ne heijastimet! Autoilijan on todella vaikea havaita pimeässä tai hämärässä yhtään mitään. Keskustassa on huomattavasti parempi näkyvyys, mutta täällä metsän perukoilla on niin himmeät nuo katuvalot, jotka ei juurikaan valaise. Suosittelen hankkimaan vielä pyörävalon tai otsalampun, jotka näkyvät todella hyvin ja kauas. Lapsille heijastinliivit (ja vaikka itsellekin). Eivät ne kovin hienoja ole, mutta sitä tärkeintä suojellessa, sillä ei ole mitään väliä.

Tämäpä oli hyvä muistus myös itselleni. On aika hankkia lisää näkyvyyttä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s