comments 4

Mielialat ylös ja alas

Miten voikaan mielialat mennä niin laidasta laitaan yhden päivän aikana? Okei, olen nainen ja se selittää paljon, mutta viime kuukausina mieliala on vaihdellut todella paljon. Ylös alas, ylös alas. On ollut paljon sellaisia päiviä, ettei vaan jaksa eikä kiinnosta mikään. Sitten on päiviä, etten pysy housuissani, kun olen niin innoissani kaikesta. Olen onnellinen siitä mitä minulla on; ihana lapsi, ihana mies, ihana koti ja ihanat ystävät. Kaikinpuolin ihania asioita siis. Olen myös terve, joten onnekkaitahan tässä ollaan! Oma taloudellinen tilanne kuitenkin kiristää ja mikäs muukaan stressaa niin paljon kuin raha.

Työtilanne ei ole nyt paras mahdollinen. Tiedän, että voisin olla paljon aktiivisempi mainostamisen kanssa, mutta sekin tietysti vaatii sitä rahaa, jota ei ole nyt yhtään ylimääräistä. Saan laskut kyllä maksettua, mutta nippanappa. Onneksi olen voinut laittaa tuon miehen maksamaan yhteisiä laskuja, silti omia maksettavia jää vielä sievoinen summa. Jouduin koko kesän pärjäämään nollatuloilla, eli luottokortit vingutin tappiin. Haluan äkkiä maksaa ne pois, korot ovat noissa ihan järkkyjä, enkä halua maksaa yhtään mitään ylimääräistä.

Oma työ- ja taloudellinen tilanne vaikuttaa kyllä todella paljon mielialaan. Itsestänihän tämä kaikki on pitkälti kiinni, mutta kiistämättä koko maan taloustilanne vaikuttaa myös minun liiketoimintaan. Potentiaalisilla asiakkailla on tiukat ajat, eikä rahaa ole heilläkään kuten aiemmin oli.

1000px_mina_kamera_thumb

Yritän pitää motivaation ylhäällä ja koitan joka päivä tehdä jotain sellaista, mikä edistää omaa tilannettani. Plarailin äsken vanhoja työhakemuksiani ja yhdessä hakemuksessa luki: Menestys on sitä, että seuraa elämänmallia, josta nauttii eniten. Tästä hakemuksesta on vuosia aikaa ja oli aika hämmentävää huomata, että olen sitä polkua kulkenutkin. Vaikkei rahatilanne ole juuri nyt kovin hääppöinen, jatkan silti valitsemallani tiellä eli yrittäjänä. Tarjolla olisi vaihtoehto, jossa rahahuolet todennäköisesti häviäisi tai ainakin helpottaisi, mutta silloin menettäisin sen, mistä eniten nautin.

Mitä enemmän elämässäni on äksöniä, sitä aktiivisemmaksi tulen. Tekemättömyys lamaannuttaa ja siksi varmaan haalinkin aina kaiken sortin projekteja itselleni, ne pitävät minut liikkeellä. Voisin hyödyntää hiljaisen ajan etsimällä uusia työprojekteja tai tekemällä kaikkea muuta kivaa, mutta sitä meinaa vain turtua, eikä ole energiaa tehdä juuri mitään. Tuntuu, että on epäonnistunut.

Paljon on hyviä asioita tapahtunut ja tapahtuukin joka päivä. Tuo lapsokainen piristää mieltä kyllä niin paljon, ettei kerkeä kauaa synkistelemään. Minullahan on asiat kuitenkin tosi hyvin ja yritän pitää sen mielessä. Lupaavia yhteydenottoja on tullut muutaman viikon sisään ja todella toivon, että pian alkaisi uudet yhteistyöt ja antoisat projektit. Vastauksia näiden tiimoilta olen odottanut jo tosi pitkään ja aika on tuntunut todella pitkältä. Kunpa nyt jotain tapahtuisi.

Olipas masentava postaus :D Oli vain pakko kirjoittaa ylös nämä asiat, jotka vaivaa tällä hetkellä. Kirjoittaminen helpottaa. Ja uskon vahvasti, että homma pyörähtää vielä kunnolla käyntiin. Nyt vaan niskasta kiinni ja toimintaa!

_______________

Löysin alla olevan videon tuttuni blogista. Olin lukenut hänen postauksen muutama päivä sitten, mutten jostain syystä vaivautunut katsomaan videota, joka oli laitettu postauksen yhteyteen. Kun olin kirjoittanut tämän tekstin, kävin klikkaamassa videon auki, enkä todella arvannut mitä se piti sisällään. Tuli kuin tilauksesta, tätä tarvitsin juuri nyt.

4 Comments

    • Kiitos ihana ♥ Saan olla kiitollinen monesta asiasta, kait sitä aina vaan jollain osa-alueella on vähän enemmän haastetta.

  1. Voi että on tutun kuuloisia ajatuksia, kuin omiani tänä syksynä. Välillä miettii, että miten tätä jaksaa – mutta miten sitten jaksaisi sitä rahakkaampaakaan vaihtoehtoa? Valintoja, valintoja. Tsemppiä!

    • Näinhän se on! Joku muu valitsisi mukisematta rahakkaamman vaihtoehdon, mutta kutkuttavaa tässä on se, että voin myös yrittäjänä päästä siihen (tai jopa parempaan), eli tienata kivasti. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun vain annan palaa, enkä turhaan pelkää tulevaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s