comment 0

Havuja perkele

Viikonloppu meni kahdestaan palleron kanssa, kun isäntä oli Espanjassa poikien reissussa rullakiekkoilemassa. Monta peliä pariin päivään ja kuinkas kävikään, voitto tuli! Hyvä pojaaaat!

Puuhaa riitti myös täällä kotona, niin ulkona kuin sisälläkin. Koko piha oli myrskyn jäljiltä täynnä havuja, lehtiä ja oksia, ja ai vitsit että kuumotti mennä haravoimaan. Vauhdikkaan taaperon perässä kun pitää juosta, haravoinnit oli pakko suorittaa vasta päiväunien aikaan. Muuten ei ollut toivoakaan.

harava

havuja

kasa

kumpparit

koivu_talo

leikkimokki

Aika kova homma jossain havujen haravoinnissakin on. Lehdet saa korjattua nurtsilta pois huomattavasti iisimmin, havuja saa rapsutella 5 kertaa pidempään. Mietin jo, että onkohan nyt ihan hölmöläisen hommaa haravoida, kun päivän parin päästä se on varmaan ihan samannäköinen. Noh, pallero nukkui vaunuissa, joten miksipä en touhuisi omalla pihalla, kun oli kiva kelikin. Tulispa ainakin hetkeksi siistiä. Pari tuntia tehokasta hyötyliikuntaa ulkona, ah.

iltaaurinko

kukkaset

pikkukivet

Runkotuijien alla olevat pikkukivet on tosi haasteellista puhdistaa. Joskus nypin käsin havuja pois, mutta jos joku tietää hyvän vinkin miten havut, lehdet ja muun roskan saa sieltä pois, niin kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s