comments 9

Paljastavat aakkoset

Blogeissa on pyörinyt jo vuosia Elämäni aakkoset -haaste, jossa listataan oman elämän tärkeimpiä asioita jokaisesta kirjaimesta. Ajattelin tehdä moisesta oman version. Aion paljastaa nyt asioita, joita harva minusta edes tietää. Asioita, joista en täällä koskaan kirjoittele tai muutenkaan juuri puhu. Ei hajuakaan mitä tuleman pitää, ehkä yllätän itsenikin. Sit lähtee, huh.

just_married_by_photoyoung-d55668b

A – Avioliitto
En ole koskaan innostunut naimisiinmenosta. Olen sen kailottanut suureen ääneen ja miehellekin sanonut suoraan, ettei kannata edes yrittää, vastaus on ehdottomasti ei. Mutta maailma muuttuu, niin kai minäkin. Nyt se ajatus tuntuu nimittäin ihan kutkuttavalta. Kosintaa siis odotellessa. Ei tämä ollut mikään vinkki, mies kyllä tietää tästä ja on todella järkyttynyt.

B – Baarimikko
Olin baarimikkona 10 vuotta, ilman minkään valtakunnan koulutusta. Ihka ensimmäinen baarikeikka oli Klaus K:ssa Bulevardilla. Olis vähän vähemmän fancy paikka mennyt harjoitteluun, ei nimittäin ollut ihan nuo Cosmopolitanit vielä hallussa. Tuntui, ettei se ilta pääty koskaan.

1288658614469

C – Cheek
Olen fanittanut jo 10 vuotta, mutta mies ei sen musiikista juurikaan lämmennyt. Sain jokunen vuosi sitten synttärilahjaksi Cheekin levyn ja nyt mies on jäänyt – monta kertaa – kiinni siitä, että on kuunnellut levyä autossa. Osaa nykyään kaikki biisit ulkoa.

D – Domino
Saatan syödä koko Domino-keksipakkauksen niin, että syön vaan sen välissä olevan vaniljatäytteen ja keksin puolikkaat heitän roskiin.

E – Exä
Pitkään kaipasin, nyt muistan lämmöllä.

fbOGLogo
F – Facebook
Tapasin mieheni Facebooksissa, siellä AYI -sovelluksessa. Aika ennen Tinderiä. Niin vaan klikattiin, tökättiin ja tykättiin. Eipä kai muuten oltais ikinä tavattu, koska minä asuin tuolloin Kotkassa ja mies Turussa. Kohta on jo vierähtänyt 5 vuotta yhdessä.

G – Gigolot
Tv-sarja Vegasin gigoloista. En tykkää yhtään niistä ukkeleista, mutta pakko kattoa, jos telkkarin äärellä satun olemaan.

wu-tang-clan2604141

H – Hip hop
Musiikkigenre, josta olen tykännyt teinivuosilta lähtien. Hip hop ja rap kolahtaa vaan kaikista eniten, vieläkin. Kaikki klassikkolevyt heivasin jo aikoja sitten pois, mutta onneksi Spotify on täynnä vanhoja helmiä ja tietysti tuoreempaakin kamaa.

I – Itseluottamus
Omaan ilmeisen hyvän itseluottamuksen, kun lähden työhaastatteluunkin ilman meikkiä. Sain paikan.

eagle-brand-milk-ice-cream-challenge-giveaway-23

J – Jäätelö
Söin pienenä salaa jäätelöä. Avasin pakettien sivuläpät ja kaavin jäätelöä avaamatta pakkausta. Vanhemmat ihmettelivät, miten jäätelöpakkaukset olivat aina niin vajaita. Tai sitten he arvasivat. Nykyään saatan ostaa monta litraa jäätelöä kaappiin ja syödä sitä joka päivä, kesät talvet.

K – Kilpirauhasen vajaatoiminta
Sairaus, jonka kanssa joudun elämään. Mielelläni en itseeni lääkkeitä tunkisi, mutta tämän kohdalla joutuu joustamaan, muuten olisin järjettömän väsynyt, eikä minulla olisi hiuksia päässä. Vajaatoiminta on tosi yleistä, joten en moista murehdi.

mpxuk0ivqu8gqov1dhgt

L – Lahti
Kaupunki, jossa asuin 5 vuotta. Muotoiluinstituutti, Seurahuone ja legendaarinen Nick’s Sport eli opiskelu-, työ- ja treenipaikka. Bermudan kolmio, jota rakastin. Ja ne ihmiset ♥

M – Myöhästely
Olen todella hankala lähtijä. Joka kerta, kun lähdemme johonkin (varsinkin miehen menoihin), en osaa noudattaa annettua aikataulua. Muutamat riidat saatu tämän asian takia aikaiseksi. Pakko korjata asia, ennen kuin ero tulee.

nuka

N – Nuka
Jäppine, Pallero, Johtaja, Dude, Möttöne, Njyyk, Boss, Pikkuinen, Salmine. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, tietysti ♥

O – Optimisti 
Olin ennen optimisti. Vuodet ovat tehneet tepposen ja kokemus tuonut pessimistin piirteitä esille. Apua. Tai ainakin olen nykyään realisti ja skeptinen. Oi voi.

CC_wLnxWMAA2HLm

P – Peppu
Mielummin peppu kuin tissit. Ehdottomasti.


Q – Qashqai
Siis sellainen auto, vaikka sitten Nissan Qashqai, joka parkkeeraa itse itsensä. Tai ainakin avustaisi siinä, inhoan nimittäin taskuparkkeerausta. En uskalla mennä pieniin väleihin edes minun kauppakassilla. Isännän pirssissä sellainen ominaisuus jo löytyykin, kuten ylläolevasta videosta näkyy.

R – Raha
Raha tuo onnea, minun mielestä. Kun sitä ei ole, tulee kauhea stressi. Kun sitä on, voi toteuttaa omia unelmiaan ja nauttia monista eri asioista. Teen kuitenkin elämässäni valintani pääosin rakkaudesta, enkä rahasta. Siksi olen yrittäjä.

eskojuttu170812kt_ae

S – Sakot
Näitä vihaan niin paljon! Ja minä kun yritän oikeasti katsoa, että parkkeeraan oikein, mutta ei. Virhearviointia jatkuvasti. 80 € lävähtää joka jumalan kerta. Tai ei nyt joka kerta, mutta kuitenkin. Sakot  on niin turhaa rahanmenoa että! Ehkä menen takaisin autokouluun oppimaan, minne sen auton voi jättää ja minne ei. Pakko kuitenkin puolustautua, ettei ne paikat ole kovin selkeästi aina ilmoitettu.

istock000023225544large

T – Tupakanpoltto
Olen aina inhonnut tupakansavua, eikä ole pienessä mielessäkään käynyt, että joskus polttaisin. Mutta kuin tyhjästä, minulla alkoi valtavat niksat ja aloin polttamaan. Arvatkaa, hämmennyikö! Juttelin asiasta siskoni kanssa ja hän arveli, että passiivinen tupakointi oli todennäköisesti aiheuttanut niksat. Olinhan tehnyt baarissa pitkään töitä, jossa poltettiin paljon ja sitten niissä ei saanutkaan enää polttaa 2000-luvun alussa. Onneksi en ole polttanut enää vuosiin. Ei ole muuten yhtään hottii.

U – Ulkonäkö
Vaikken mikään prinsessa olekaan, on joka kerta yhtä kiva kuulla miehen suusta “Sä näytät niin hyvälle”. Yleensä vain murahdan vastaukseksi, mutta sisältäpäin hymyilen.

mma.1

V – Vapaaottelu
Tämä on niin kuuma laji, että huh. Seurasin matseja joskus enemmänkin, mutta nykyään en oikeestaan enää yhtään. Mitä nyt pääsin katsomaan isännän videotallenteen viime viikonlopulta. Pojat olivat viettämässä kaverin polttareita ja kehässä sitten otettiin miehistä mittaa SM-ammattilaisen syleilyssä. Ihan yllätyin, miten komeen heiton isäntä sai tehtyä! Vanha lätkänpelaaja pisti parastaan.

waldospeoplepromo

W – Waldos People
Saatan kuunnella lenkillä U Drive Me Crazy -biisin ja juosta kuin hullu. Ei siitä sen enempää.

X – XBox
Tekee mieli heittää koko laite välillä seinään. Pitää tietysti miehelläkin olla harrastuksia, joten annan olla. Toistaiseksi.

Y – Yliherkkyys
Kuulen, haistan, näen, tunnen, maistan ja havainnoin monia asioita erittäin herkästi. Sellaisia asioita, joita suurinosa ihmistä ei edes huomaa. Ja tämä on todella ärsyttävää ja häiritsevää. Kiusana joka ikinen päivä. Voisin tietysti hyödyntää kykyni vaikka huumekoiran sijaisena.

UGG_vino

Z – Zalando
Tilasin joskus sieltä yön pikku tunneilla ison kasan kenkiä. Palautin kaikki paitsi yhdet, jotka ovat vieläkin kaapissa käyttämättömänä.

Å – Åre
Painoin siellä syöksylaskua, kun olin 5 vuotias. Pojat olivat rakentaneet hyppyrin, enkä sitä nähnyt. Lensin kuin lintu.

aitiys

Ä – Äitiys
Pelkoa, väsymystä, itkua, hermostumista, huolta ja murhetta. Ja niin paljon rakkautta, että välillä halkean ♥ Tiedän varsin hyvin, etten ole täydellinen äiti. Enkä sitä edes yritä olla.

oky

Ö – Öky
Kutsuttiin Ökyksi yhtä remontoitua vuokra-asuntoa, jota käytiin katsomassa Katajanokalla. Sen vuokra oli 3 000 €, joka oli siis ihan järjetön hinta. Ja vielä järjettömämpää oli se, että melkein meinattiin vuokrata se. Olisi sen voinut ostaakin 1 000 000 € hintaan. Kuvassa näkyy miten neutraalisti mies suhtautui asuntoon. Olisitte nähneet minun naaman.

 

__________

No ni, siinä ne sitten oli! Kuka uskaltaa ottaa Paljastavat aakkoset -haasteen vastaan? Voin kertoa, että on aika vapauttavaa.

9 Comments

    • Tänks Suvi :) Juu, sain lääkkeet 2007. Sittenhän niitä on vekslattu edestakaisin, mut taitaa olla kaikki ok sen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s