comments 8

Huh hellettä!

Ai että näitä kunnon kesäpäivä on odotettu! Aurinko hemmottelee täydellisenä, ei liikaa tai liian vähän. Onhan toki nyt jo heinäkuu, joten saakin olla kunnon kesä. Moni on lomalla heinäkuussa ja täällä myös vähän niinkuin lomaillaan. Jos asiakkaani ovat lomalla, tarkoittaa se samalla sitä, että minullakin on loma.

vesileikit

kylpy

lelut

Pienimies tykkää kovasti läträtä omassa pienessä altaassaan. Hieman tuo viilennystä hikiseen päivään. Nukan loma päiväkodista alkaa viikon päästä, sitten voisikin lähteä vaikka jonnekkin tai nautiskella vaan omalla terassilla, joka pian alkaa olla valmis.

En kerkeä blogia juuri päivittelemään, kun kaikki aika menee tuolla ulkona touhutessa. Aina kun jotain kulmaa vähän siistii, niin homma leviää kunnolla käsistä ja sitten tehdään isolla kädellä taas jotain uutta. Etupihan nurmikkokin alkaa olla jo ihan nurmikon näköinen. Jesjes. Laitan pian jotain nähtävää, kun saan valokuvattua ensin.

yrttimaa

Sain mun yrittikasvimaahan kyltit! Nyt tietää mitä sieltä käy napsimassa :D Vielä toistaiseksi olen muistanut käydä hakemassa yrtit ruokaan, mansikoita ja kurkkuja odotellessa. Ja arvatkaas mitä alkaa olla jo paljon? No mustikoita! Niitä kasvaa jonkin verran meidän pihalla ja onhan tuo koko metsä niitä täynnä. Namnam.

8 Comments

 1. Voi kuinka söpö allas polskijoineen. Sopii taas niin täydellisesti tyyliin :) Täällä vähän sama homma, että blogista ei nyt sisustusjuttuja sisältä löydä. Oon niin innoissani pihasta, että tulee vain siellä laitettua. Mukavaa lomaa sinne!

  • Ihan huippua, et ulkona voi vaan olla. Tai siis ei vaan olla, vaan voi tehdä ja touhuta kaikkee :D Biitsillä makaaminen ei ole niin oma juttu. Toivottavasti kesä jatkuu pitkään kuumana!

 2. Onpas sankarilla cool allas! :) Ja hienot kyltit sun kasvimaalla.
  Mustikat omalta pihalta kuulostavat kyllä luksukselta. Muista laittaa talteen kaikki, mitä ette jaksa kesällä syödä.

  • Hehhe, no kyllä pitää olla ;) Tänä vuonna on runsas mustikkasato, joten pitää popsia huolella suomalaista superfoodia! :)

 3. KatriNa

  Onpas pienellä hieno uima-allas! Mistäs tuommoisia saisi?:)

  • Löytyy Granitista, jos heillä vielä niitä olisi myynnissä tai erää jäljellä. Itse ostin tuon viime kesänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s