comment 1

Äitienpäiväbrunssilla

Vietin eilen jo toista äitienpäivääni! Sain nukkua pitkään iltapäivään, välillä heräilin halauksiin ja pusuihin. Sitten sain palluran askarteleman supersöpön äitienpäiväkortin, johon oli maalattu kädenkuva ja liimattu oksia. Isäntä oli myös taiteillut oman kortin, söpöjä olivat molemmat ♥

Sain lahjaksi vapaavalintaisen lahjakortin joko kasvohoitoon, hierontaan tai kampaajalle. Noh, kampaajalle on pian päästävä, joten valintaa ei tarvinnut kauaa miettiä.

olli_nuka

Myöhemmin iltapäivästä lähdimme Suvilahteen ravintola Lämpöön, jossa oli todella hyvältä kuulostava äitienpäiväbrunssi. Eipä me varausta saatu tehtyä vaikka yritettiin, mutta onneksi oli muutama paikka vapaana ja päästiin nauttimaan todella herkullisesta kattauksesta. Ravintolan miljöö oli tosi kiva ja palvelu erittäin hyvää. Useasti varmistettiin, että kaikki on varmasti hyvin.

tunnelma

isijapoika

alkupalat

Alkupalasuosikkini oli ehdottomasti mansikka-briejuustosalaatti, namnam. Oli muutenkin kaikkea hyvää tarjolla. Pallura oli kokoajan juoksemassa ympäri ravintolaa, joten vaihtovuoroin syötiin. Sellanen pieni rallishow meinaa olla nykyään vakiona, kun toinen on oppinut omin jaloin etenemään ja on niin kovin kiinnostunut ympäristöstä.

karkuun

olli_ja_nuka

nuka_syo

jalkiruoka

Jälkiruuat taas maistuivat kovin hyvin… Mansikkamoussea, uuuh! Santsilla siis mentiin.

sain_ruusun

ruusu

Sain punaisen ruusun tarjoilijalta. Ihana ele!

pallura

suuttumus

Pallura alkoi näyttämään lusikanheittotaitojaan liian innokkaasti, joten piti vähän rauhoitella. Siitäkös toinen suuttui.

Olipas mukava käydä taas uudessa paikassa syömässä! Ruuan ja lusikkashown jälkeen lähdimme ajelulle Jollakseen ja haaveilemaan merenrantatonttipaikasta. Oli nimittäin muutama ihan kiva palsta tyhjänä, jotka selkeästi kaipasi uusia rakentajia ;)

Ihana äitienpäivä rakkaan perheeni kanssa taas vietetty, näitä lisää ♥

1 Comment so far

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s