comment 0

Palleron välikausivaatteet

Hetki sitten hankittiin Nukalle talvihaalari, talvikengät, pipoa ja hanskaa, kun taas täytyy päivittää vaatekertaa. Kevätaurinko on alkanut lämmittämään, joten piti löytää välikausivaatetta lapsokaiselle. Eipä nuo vaatteet kerkiä kovinkaan pitkään käytössä olemaan, kun on kasvettu seuraavaan kokoon ja uutta settiä pitää etsiä. Välikausivaatteet menevät nyt syksyyn saakka.

En oikein innostu sateenkaarenvärisistä monikuvioiduista lastenvaatteista. Pelkistetymmät vaatteet ovat enemmän minun mieleeni ja tykästyinkin kovasti Mini Rodinin Pico -välikausihaalariin. Kolusin monet verkkokaupat läpi, eikä oikeaa kokoa meinannut mistään löytyä.

minirodinihaalari

Viimein löysin oikeankokoisen haalarin Jeriikan verkkokaupasta ja se saapuikin nopeasti jo parissa päivässä postitse. Olen tosi tyytyväinen haalariin! Se on aivan ihana – laadukas ja yksityiskohdat ovat ihailtavan viimeisteltyjä. Voisin itsekin pitää tuollaista, hah!

nahkalenkki

naulakossa

boksista

Kevätkengät löytyivät Ison Omenan Eccolta. Rakastan hasselpähkinänväristä nahkaa ja olihan nämä ihanat Mimic-kengät saatava. Kengät ovat tosi kevyet ja hyvin muotoillut. Vaikuttavat tosi laadukkailta.

ecco_tennarit

ecco_mini

ulos

Nuka oli uusista kengistä aivan tohkeissaan. Lähti heti painelemaan ympäri asuntoa ne jalassa. Onhan ne paljon kevyemmät kuin talvikengät, joten varmasti helpompi juoksennella niillä, ensiaskelkengistä kun on kyse. Kevyempää pipoa ja hanskaa piti myös hankkia. Pikkuinen oli niistäkin kovin innoissaan. Sitten puettiin uudet vaatteet päälle ja lähdettiin vähän ulkoilemaan.

pallura_terdella

vauhtia

kavelylle

nuka_tallustelee

Nuka_keinuilla

keinuttaa

pallero

liukumaki

hiekkalaatikko

Meidän taloyhtiössa ja itseasiassa meidän takapihalla on lastenleikkipaikka. Siellä on keinut, hiekkalaatikko, liukumäki ja kiipeilyseinä. Sinne Nuka haluaa aina ekana. Ihan hauska, että omalla piha-alueella on puuhasteltavaa. Aluetta ympäröi metsä, vaikka nopeasti pikkuinen on karkaamassa autotielle.

Nyt kun pieni on oppinut kävelemään (ja juoksemaan), on niin kiva lähteä heti omille teilleen. Nämä kuvat ovat nopeita pysähdyksiä, jolloin sain napattua valokuvan. Sitten jo painettiinkin vauhdilla eteenpäin ja mutsi juoksee perässä.

ihana

Mustekala_multimediaguide_4

kepit

karkuun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s