comment 0

Keittiön siivousapurit

Siivousvälineet ovat yleensä vähän epäesteettisen näköisiä ja niitä haluaa piilotella komerossa. Onneksi tähänkin asiaan on tullut muutos, nimittäin nykyään on tarjolla paljon kivannäköisiä siivoustarvikkeita, joita ei todellakaan halua kaapin uumeniin työntää. Jopa tiskirätteihin on tullut kivoja kuoseja, jotka sopivat sisustukseen.

1000px_tiskiratti

1000px_hana

1000px_nurkka

Yksi tyylikäs sarja on Musta 5101, johon kuuluu keittiön siivoustarvikkeita mm. tiskiharja ja käsitiskiaine. Ne ovat ekologisia ja esimerkiksi tiskiharja on tehty kierrätysmateriaalista. Sarja on melko suosittu ja näitä näkyykin paljon kodeissa ainakin sisustusblogien perusteella.

1000px_naps_kiinni

1000px_valkoinen_pidike

Olen jo pitkään kaivannut tiskirätille jotain telinettä tai pidikettä. Yleensä rätti notkuu tiskialtaan reunalla tai hanan päällä. Meneehän se siinäkin, mutta kivempi jos saa johonkin siistimmin kuivumaan. Ostin joskus sellaisen teräksisen telineen, joka kiinnitetään altaan sisäpuolelle, muttei se toiminut ollenkaan.

Pyörähdin Dubain reissun välilaskulla Tukholman lentokentällä Design Torget -myymälässä, ja sieltä löytyikin sopiva pidike! Ostin siskolleni pidikkeen tuliaiseksi ja onneksi tajusin ostaa myös itselleni. Yksinkertainen ja tyylikäs ratkaisu arjen pieneen ongelmaan.

Pidike kiinnittyy seinään jämäkällä tarralla. Märkä rätti painetaan sormella pidikkeeseen ja siihen se napsahtaa kiinni. Pysyy tosi hyvin kiinni, vaikka aluksi hieman epäillytti. Ostin mustan sekä valkoinen pidikkeen, voipi sitten vaihtaa jos haluaa.

Design Torgetin verkkokaupasta voi käydä shoppaamaassa pidikkeitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s