comments 2

Söpö pieni ruokailija

Meillä on opittu syömään nyt ihan itse. Lusikan ja haarukan käyttöä on myös harjoiteltu ja hyvin menee! Helpottuu paljon, kun saa laitettua heti jotain sormiruokaa pienelle eteen, itku loppuu silloin. Kuvasin pienen ruokailuhetkeä. En kestä miten söpö hän on ♥

ruokailu_1000px

pallero_syo

nami_1000px

pieni_ruokailee

sytottotuoli

pimpula_juo

pallero

toinen

pieni_ruoka

2 Comments

  1. Bella

    Ihana söpöliini!
    Miten ihmeessä tuo vaalea matto ruokapöydän alla pysyy puhtaana, vai pysyykö?

    • No samaa olen minäkin ihmetellyt – ja moni muu, että miten matto on pysynyt niin hyvänä, vaikka ruokaa, juomaa, puklua ja ties mitä siihen on jo mennyt :D Matto on VM Carpetin, joten se on tosi laadukas ja hylkii likaa. Tahranpoistoa käytin aiemmin, kunnes tajusin vaan tuoreeltaan pyyhkiä liat pois runsaan veden kanssa, niin mitään jälkeä ei jää. Ei ole tarvinnut suojata mattoa mitenkään, eikä vieläkään siirtää pois käytöstä.

      Mutta jos tarkkaan katsoo (ja minähän katson, heh), niin matossa alkaa olla kauttaaltaan tummentumia, joten voisi viedä sen pesulaan viimein. Sitten se voisi olla nämä pikkumiehen sottaisimmat ajat muualla käytössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s