comment 0

Haaveilua unelmakodista

Vaikka nykyinen talomme on erittäin toimiva, kivan tyylinen ja kaikin puolin ihana, haaveilen jo uudesta kodista! Uskomatonta, mutta totta. Tämä haaveilu pitää sisällään siis ihan kaiken sellaisen, mitä vain voi unelmakodista toivoa. Olisihan se mahtavaa, että seuraava kotimme täyttäisi nämä kriteerit.

ihana_talo 

scandinavian-wooden-house-with-two-floor-in-beach

Unelmakoti sijaitsisi merenrannalla, ehkäpä Suvisaaristossa, jossa maisemat olisivat todella upeita. Mäntypuita, kalliota ja meri. Lähellä palveluita. Omaa pihaa olisi reilusti, eikä naapureita olisi liian lähellä. Talo olisi sopivan moderni, mutta vanhanajan henkeä saisi olla paljon.

Unelmakoti olisi sellainen ihana persoonallinen tanskalaishenkinen talo, joka olisi suunniteltu yhdessä arkkitehdin kanssa. Tai sitten vanha tehdasrakennus, joka kunnostettaisiin täysin.

ruutuikkunaovet

Summer-Home-in-Denmark-by-Kontur-Arkitekter-5

Summer-Home-in-Denmark-by-Kontur-Arkitekter-2

kesahuvila

Unelmakoti olisi rantahuvilamainen, ihan kuin olisi koko ajan lomalla.

rappuset

kvik_keittio

Unelmakodissa olisi isot mahtavat ruutuikkunat. Kaikki tilat olisi erittäin käytännöllisiä ja säilytystilaa reilusti. Materiaalit laadukkaita luonnonmateriaaleja; puuta, betonia, kiveä ja terästä. Yksinkertaista, toimivaa ja linjakasta, vahvoja kontrasteja.

brickwall

tiiliseina

Siellä olisi valkoinen rapattu raffi tiiliseinä. Joo, sellainen siellä olisi ehdottomasti!

kylpyhuone_amme

kylpyhuone_tiilet

vaatehuone

Viihtyisät kylpyhuone- ja saunatilat, joissa on erittäin rentouttava tunnelma. Sekä järjestelmällinen ja hyvällä valaistuksella varusteltu iso vaatehuone. Unelmakodissa olisi ehdottomasti kuntosali, jossa olisi paljon erilaisia laitteita monipuoliseen treeniin.

kitchen

keittioseina

keittio

whiteplace

villaoliviakeitto

penkki

tv_huone

lautalattia

tila_kesatalo

Unelmakodissa olisi vaaleat leveät lautalankut. Ovet avautuvat isolle terassille, tai vaikka useammalle terassille eri ilmansuuntiin. Luonto ympärillä.

sisaankaynti

Pihapiiri olisi ihanan selkeä ja tyylikäs, vähän sellainen eteläranskalaishenkinen. Upeat valaistukset koko ympäristössä, joka loisi lämpöä, tunnelmaa ja turvallisuutta.

Sellaisesta unelmakodista minä haaveilen! Ehkä se vielä jonain päivänä toteutuu. Kerroin miehelle tästä haaveilusta. Kuulosti kuulemma hyvälle. Non nii, heti mentiin askel oikeaan suuntaan :D Ja unelmathan on tehty toteutettaviksi, eikös?

____________

Olisi kiva kuulla, millaisesta unelmakodista muut haaveilevat. Vai joko joku onnekas asuu unelmakodissaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s