comments 4

Ensilumet

Muutama viikko sitten tuli ensilumi Espooseen. Se on aina jotenkin melko jännää, kun maa muuttuu hetkessä valkoiseksi pitkän pimeän harmaan kauden jälkeen. Lumihiutaleet on tosi upeita, varsinkin sellaiset isot. Pitihän sitä ikuistaa kameran kanssa valkoinen maa, kuitenkin kun pian kaikki sulisi pois. Olihan vasta marraskuun alku.

isot_hiutaleet

ensilumi

lumi_puussa

Suojalunta ja lumiukko

Niinpä ne lumet sulivat jo seuraavina päivinä pois. Pari viikkoa meni, kunnes taas satoi uudelleen. Eilen oli mahtava suojakeli, lunta maassa ja +2 astetta lämmintä.

Käytiin Nukan kanssa pulkkailemassa takapihalla uudella pulkalla. Nuka kikatteli kyydissä, mutta pian jo väsymys voitti. Omat ulkoilut meinasi jäädä lyhyeen, mutta mikäpäs olisi hauskempaa kuin lumiukon tekeminen sillä aikaa, kun toinen nautiskelee vaunuissa päiväunista. Tein lumiukon viimeksi varmaan 20 vuotta sitten!

Pyöräytin ukkelin terassin lumista. Leikkimökistä löytyi ukolle hattu. Olipas hauskaa puuhaa! Melko mairean hymyn tyyppi sai. Vain porkkananenä puuttuu :)

lumiukkoulkona

lumiukko_naama

4 Comments

    • Hah, tuolla se jo sulaa pois :)

      Ai ollaanko! No siitä on varmasti jo yli 20-25 vuotta aikaa. Sillon ennen oli aina kunnon talvi. Nykyään saa vähän jännittää, tuleeko lunta ollenkaan vai ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s