comment 0

Kroppa hei, mitä kuuluu?

Kesä on ohi ja upea syksy tuli tilalle. Kyllä, syksy on ihanaa aikaa, olenhan syksyn lapsi. Puut ovat väriloistossaan, ulkona tuoksuu raikkaalle ja jännittävän odottava tunnelma on aistittavissa. 35 vuotta tuli mittariin ja olo on miltei fantastinen! En tiedä miksi, mutta hyvältä tuntuu vaikka neljääkymmentä käydään.

Kroppa on kutakuinkin parantunut raskaudesta ja keisarinleikkauksesta. Paino on palautunut lähtölukemiin tai jopa hieman alle. Ehkä tuo erotus johtuu tisseistä, joita ei siis enää ole. Mä oon nainen eikä mulla oo tissejä! 13 sentin leikkausarpi, hassunmuotoinen vatsa sekä pari roikkuvaa riisipussia. Nice.

kroppa

Mutta tiedättekös mitä? Tämän kaiken näkeminen vain hymyillyttää. Nämä jäljet muistuttavat minua siitä, että olen synnyttänyt terveen pojan, joka on niin tärkeä ja rakas, että meinaa itku tulla. Usein.

Tyytyväisyys omaan kroppaan on aika korkealla. Painovoima tekee omia temppujaan, mutta kroppaa pystyy kuitenkin muokkaamaan treenillä ja ruokavaliolla. En ole mikään tarkkailija painon suhteen, vaikka vaa’alla välillä pyörähdänkin. Seuraan vain, että missä mennään. Ruuan kanssa olen todella lepsu ja syön mitä mieli tekee. Kunhan ruoka on hyvää, se on tärkeintä. Muuten jätän syömättä :D

En oikeastaan enää mieti, miten terveellistä ruoka on. Ehkä pitäisi miettiä oman terveyden ja hyvinvoinnin takia. Toki ostan hedelmiä, välillä kasviksia ja joskus marjoja. Nykyään jopa luomua. Muutenhan tuo ruokavalio on aika perus.

Itselleni treenaaminen on tärkeää. Se tuo henkisesti todella hyvän olon ja toki myös fyysisesti. Kun on kunto kohdillaan, jaksaa arjen toiminnot huomattavasti kevyemmin. Joskus treenaaminen oli minulle henkireikä, mutta olen senkin suhteen ollut viime vuosina paljon rennompi.

Nyt on alkanut taas treenaaminen pitkän tauon jälkeen ja todella toivon, ettei lastenhoito tai työt ole esteenä. Siis tekosyynä. Mun treenauskerrat salilla on tällä hetkellä kerta per viikko. Todella säälittävää, mutta sentään jokin lähtökohta. Aina on aikaa käydä treenaamassa, vaikka vain hetken aikaa. Löysät pois ja lihasta tilalle! No pain no gain, right?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s