comment 0

Syystakkiostoksilla

Olin vailla syystakkia. Sellaista siistiä, rentoa ja laadukasta villakangastakkia, jossa olisi jotain peruslinjasta poikkeavaa. Satuin nimittäin juuri myymään ainoan käytössäni olevan villakangastakin Huuto.netissä. Joo, vähän hölmöä, mutta jostain syystä en tykännyt siitä, vaikka se olikin teetetty mittatilauksena minulle ja oli malliltaan tosi chic.

Kävin pyörähtämässä kaupungilla asioilla ja ajattelin samalla vilkaista syystakkeja, jospa jotain kivoja malleja olisi tullut. Joka syksy on ollut sama ongelma, kun miellyttävää takkimallia ei löydy tai sitten koot ovat loppuneet. Nytpä olin ainakin ajoissa, kun uutuudet olivat juuri saapuneet myymälöihin.

Maranellossa oli muutama kiva takki, yksi oli Ted Bakerin Madigan, joka oli klassinen malli kivalla metallisella yksityiskohdalla. Erittäin laadukkaan oloinen ja mukavan tuntuinen myös päällä. Takin pituus ei ollut hyvä minulle, ja se olisi pitänyt pyöräyttää vaatturin kautta lyhennyksessä. Suunnittelin helmaan vinoa leikkausta, jolloin siihen olisi saanut toivottavaa persoonallisuutta.

Ted_Baker

Ted_Baker_takki Ted_Baker_villakangas

Sitten katsastin Tiger of Swedenin valikoiman. Oooh, siinä se oli edessäni, Cayla! Takki oli ihanan yksinkertainen, ja epäsymmetrinen leikkaus toi siihen sopivasti omaleimaisuutta. Malli oli vähän boyfriend-tyylinen, sillein istuvan epäistuva. Ja materiaali hivelevän laadukas, ah. Toki hintaakin oli, mutta täysin perustein.

tiger_of_swed_etukuva tiger_cayla tiger_cayla_takaa

Jätin ihanuuden hetkeksi muhimaan ja suuntasin Stockmannille – takkiosastolle. Ja mitäpä silmäni näkikään! Kyseinen Tigerin uutuustakki oli –20% alennuksessa kanta-asiakkaille viikonlopun ajan. Eihän näin käy koskaan, siis minulle. Alennus oli tässä kohtaa jo todella tuntuva, eikä ostopäätöstä tarvinnut enää miettiä. Ding dong and hello you gorgeous!

cayla_malli copy

Kotona vielä pohdin, oliko takki sittenkään hyvä. Peilin edessä näytin siltä, kuin olisin käynyt faijan vinttiä penkomassa. Malli oli niin erilainen aiempiin takkeihin verrattuna, että ehkä tarvitsee vain hetken totuttelua. Usein ne vähän hassut on loppujen lopuksi lemppareita.

Sitäpaitsi vaatekaappi on alkanut täyttymään enemmänkin Tigerin vaatteista. Olen ihan rakastunut vaatteiden laatuun ja niiden istuvuuteen. Nyt istuvuus on hieman kyseenalainen, mutta se taitaa olla just se juttu.

Kuvat: Duetto, Tiger of Sweden, Nelly

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s