comment 0

Äitiysloma on ohi

Niin meni 10 kuukauden äitiysloma hujauksessa ohi. Tämä on ollut kyllä ihanaa aikaa, vaikkakin välillä tosi väsyttävää. Panda-look alkaa olla vakiona.

Nyt on aika aloittaa taas työnteko. Mahtavaa, koska mulla on ihan valtava palo tehdä hommia! Olen kyllä tehnyt töitä äitiyslomalla jonkin verran ja lisäksi kaikenlaisia muita prokkiksia, jotta arki olisi muutakin kuin pelkkää vaipanvaihtoa.

laptop

Nuka on super ihana ja rakas lapsi, mutta kotiäidin saappaissa oleminen pidempään ei houkuttele. Pakko tehdä asioita, joissa pääsen toteuttamaan itseäni ja jotka kehittävät ammatillisesti.

Toinen alkaa olla niin touhukas ja seurankipeä, että oma aika on välillä tosi kortilla. Ja se oma aika on todella tärkeää. Treenit salilla, juoksulenkki, blogin kirjoittaminen, shoppailu, sisustaminen tai treffaaminen ystävän kanssa rauhassa. Tekee muuten kutaa. Välillä jopa ihmeitä.

Nuka leikkii onneksi jo hyvin omatoimisesti. Äidin tai isin lahkeessa roikkuminen on tyypillistä, eikä välillä suostuta lähtemään sylistä hetkeksikään pois. Silloin ollaan luovasti multitalentteja.

nuka_toimistolla

nuka_leikkii_toimistolla

Nuka_piuhoissa_kiinni

Nuka tykkää häärätä työhuoneessa pöydän alla. Useinmiten piuhojen ja tulostimen kimpussa, pian jo rapsutellaan mutsin jalkoja ja kiivetään syliin. Tulee nakuteltua koneella Nuka kainalossa. Pikku toimistoassari ♥

Täytyy katsoa, jos hakisi Nukalle hoitopaikkaa. Päiväkoti on tuossa ihan vieressä. Jos hommia alkaa tulla reippaasti, niin siinä tapauksessa hoitopaikka olisi aivan ehdoton. Kuulemma hoitopaikkoja ei kovin helpolla irtoa, joten paikkaa voisi ainakin jo hakea.

Well well, uudet duunit ovat siis erittäin tervetulleita. Design Ilmavirta is back in the game!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s