comments 4

Kohti ensiaskeleita

Nuka täyttää jo 9 kuukautta! Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin. On mahtavaa seurata, kun pikkuinen oppii joka viikko jotain uutta. Nuka alkoi konttamaan heti kun täytti 8 kk ja nyt jo harjoitellaan kävelyä – toki vielä tuen kanssa. Pienen haparoivat askeleet ovat niin söpöjä.

nuka_jo_seisoo

Nuka_kavelee

nuka_varpaillaan5

nuka_kurottaa_pandaa

nuka_anton

Nuka on löytänyt mutsin sisustuslehdet. Ennen olin kovin tarkka, että lehdet pysyvät järjestyksessä ja siisteinä, mutta nyt pikku tahmakäsi on käynyt muotoilemassa pinoja uudelleen. Kannet saattavat puuttua ja sivuista on puraistu palasia. Nice :D

nuka_sisustuslehdet

nuka_ihmettelee

nuka_ponottaa

Nuka_konttaa

4 Comments

 1. Sanna Siik-Keskisarja

  Ihana pieni puuhamies siellä :)
  Aurinkoista sunnuntaita.

 2. Johanna

  Ihania kuvia blogisi tulvillaan. Eksyin tänään blogiisi ensimmäisen kerran ja tuli kahlattua läpi monen monta postausta päikkäreiden aikana ;) Jään ehdottomasti lukijaksi! Olisinko saanut udella, että mistä ihana mustavalkoinen pienillä ”x:llä” koristeltu tyyny on ostettu? Aivan ihana ;)

  • Ooh, kiitos Johanna ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Kyseisen tyynyn kangas on ostettu Kodin Ykkösen rullavalikoimasta, josta hurautin 40 x 40 tyynynpäällisen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s