comment 0

Pihan kunnostus alkaa

Kun viime syksynä etsimme uutta kotia, oli toiveena saada myös oma piha. Sellainen pikku piha, jota voisi laittaa kuten itse haluaisi. Useimmissa kohteissa pihaa ei ollut lainkaan, mikä hieman yllätti. Vaikkei se piha tärkeimpiin kriteereihin talonhankinnassa kuulunutkaan, täytyy todeta näin jälkikäteen, että onpas kiva kun meillä on oma pieni piha, jota saa laittaa. Ja nyt se sitten viimein alkaa, pihan kunnostusoperaatio!


Remontti mylläs paikat nurin

Taloyhtiöömme tehtiin viime syksynä lämmönjakoverkoston remontti, joten kaikki etupihat revittiin auki. Remontti maksoi sievoisen summan, mutta sen ansiosta lämmityskustannuksissa tullaan säästämään huomattavasti. Etupihat menevät siis täysin uusiksi. Tosin meillä menee samalla uusiksi tuo takapihakin. Alustavat suunnitelmat jo on, mutta katsotaan nyt mihin rahat riittää.

Taloyhtio

Naapurit tokaisivat, että tämä meidän piha on ollut edellisten asukkaiden aikana melkoinen risukasa. Että tässä oli vähän kaikkee sekaisin, eikä ole pidetty kunnossa. Noh, nyt on puskat häipyneet ja tilalle tulee jotain linjakkaampaa. Kuulemma saa laittaa just sen näköiseksi kun itse haluaa. Sopii.

Talo on tuollainen punertavan ruskea, en tykkää. Ajatuksena on maalata se mustanruskeaksi, kuten katettu terassi on. Maalausprojekti alkaa vasta tämän pihakunnostuksen jälkeen. Sen verran iso projekti sekin on, että saattaa mennä ensi keväälle. Jää nähtäväksi

etupiha_kuja

etupiha_tyhja

etupiha_portti

Iso terassi takapihalle

Takapihalle rakennetaan useamman neliön terassi, että voidaan sitten chillailla ja grillailla auringossa. Isäntä on tästä kovin tohkeissaan. Sitähän se on jo puoli vuotta hehkuttanut, että terassi ja grilli. Siinä ne, mitä mies kesällä muuta tarviikaan ;) Grilli on tietysti kaivettu jo varastosta.

Viimein lämpöisemmät kelit saapuivat ja on hyvä aika aloittaa työt. Eihän tässä malta odottaa, että terassi ois jo valmiina!

olli_piha_lapio

takapiha_ikkuna

takapiha_talo copy

takapiha_avoinna

takapiha_auki copy

takapiha_multa copy

takapiha

olli_pihalla copy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s