comment 0

Muuttoruljanssi on ohi

Muutto uuteen kotiin on viimein tehty! Muutto piti olla viikonloppuna kuun vaihteessa, mutta poikien työreissu Osloon osui valitettavasti samaan viikonloppuun. Onneksi saimme siirrettyä muuttopäivää ja saimme kaksi raavasta kollia muuttoapuun. Neljästään pärjättiin hyvin, vaikka kantoapua piti irrota useamman ukon voimin.

Iso kiitos vielä toimeliaille muuttomiehille Manulle, Ollille ja Margukselle! Päivä siinä meni, kun kamat olivat uudessa osoitteessa. Niiden purkaminen on aivan toinen tarina.

muuttomiehet

muuttolaatikot

muutto_tehty


M
uuttolaatikoiden vuokraus

Kaikki muuttajat, ho hoi! Suosittelen vuokraamaan muuttolaatikoita muuton avuksi. Itse olin aluksi keräilemässä kaupoista isoja pahvilaatikoita, mutta siskoni kerkesi onneksi suosittelemaan lainalaatikoita, joiden vuokraus on todella edullista. Siis siihen nähden, että tavara on helppo pakata, latoa päällekkäin ja kuljettaa. Tavarat pysyvät varmemmin ehjänä, eikä tarvitse murehtia rikkoontumisista.

Itse vuokrasin 4o kpl muuttolaatikoita Lainalaatikosta 11 päiväksi. Laatikot tuotiin kotiovelle ja haettiin uudesta osoitteesta. Palvelu maksoi 130 €. Kannattaa varata sopivasti päiviä, jotta kerkiää rauhassa pakkaamaan ja purkamaan. Laatikoita suositellaan otettavaksi 1 kpl/m2. Tämä varmasti päätee silloin, jos on kovakin tavaroiden haalija.


T
ilaa piisaa

Tilat ovat kasvaneet edellisestä asunnosta huomattavasti, lisää neliöitä tuli 44 ja minulle oma työhuone, jeij. Näkymät 7. ja 8. kerroksesta ovat ihan mukavat, kaupunkisiluettia ja merta. Eiköhän tämä ole hintansa väärti. Muutenkin tilaa on nyt kiitettävästi, kunhan ei liikaa ala paikkoja täyttelemään.

Uudesta asunnosta ja sisustuksesta tulee vielä oma postaus myöhemmin, kunnes ensin vähän sisustelen. Vähän ja vähän, vararikkohan tässä tulee :D Mutta tätä olen odottanut, uuden kodin sisustamista!

Miehen mielestä sisustus on nyt valmis, kun uusi grilli saapui. Millään muulla ei taidakaan olla väliä. Niinpä niin :) Noh, onnellinen grillimestari sai viimein tulille ensimmäiset makkaransa.

grillimestari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s