comment 0

Inspiroivaa sisustamista

Upeita sisustuksia on kiva bongailla, niistä saa paljon inspiraatiota omaan sisustamiseen. Usein sisustuksen toimivuus on pitkälti tilasta kiinni. Sisustuksella on tarkoitus tietysti kohentaa tiloja, mutta kauttaaltaan huonoa tilaa ei pelasta aina hyväkään sisustus. Kevyet pintaremontit auttavat paljon, mutta täysremontit ovat joskus ainoa vaihtoehto tilan viihtyvyyden lisäämiseksi.


Aidot materiaalit

Arkkitehtuuri ja pintamateriaalit vaikuttavat eniten tilan yleisilmeeseen. Esimerkiksi lattiamateriaaleilla on valtava vaikutus koko tunnelmaan. Itse pidän lattiaa yhtenä tärkeimmistä elementeistä, koska lattia kattaa merkittävän pinta-alueen. Aidot materiaalit ovat aivan ehdottomat. Aito puulattia, ah! Paljain jaloin on kiva tallustella puulattialla ympäri vuoden. Puulattia tuo myös lämpöä ja tunnelmaa.

Tässä muutamia sisustus- ja tilabongailuja.

Puutakkasailytin

Tosi hauska klapien säilytyskärry! Näyttää itsetehdyltä, onkohan? Puulaatikko, raitamaalaus ja rullat alle. Pönttöuunin vierellä näyttää veikeältä kokonaisuudelta. Huomaa graafiset tulitikkuaskit vierellä :)

Keltainen peili

Hieno keltainen peili! Ja nuo lattiat, oijoi.

Makuuhuone

Mustavalkoinen sisustus makuuhuoneessa. Vaikka sänky on myllättynä, tavaraa lattialla ja somistus keskeneräisen oloinen, näyttää kokonaisuus todella hyvälle. Luonnonvalolla on osuutta asiaan, tai harkitulla stailauksella ja hyvällä valokuvalla. Vino seinä luo skarpin ja persoonallisen tunnelman tilaan.

Mustavalkoinen

Magee ristiviltti on Pia Wallenin peitto, saatavilla 2 eri koossa. Nämä on näitä pakkosaada-sisustusjuttuja. Materiaali on ekopuuvillaa.

Muuto_sofa

Kun muutamme uuteen asuntoon (toivottavasti pian!), haaveena on saada sinne uusi sohva. Noh, nykyisessä sohvassa ei oikeastaan mitään vikaa ole, mutta tämä Muuton lounge-henkinen sohva on jotenkin niin hieno! Ja nuo lautalattiat, ooh.

Raffi_tarjoilu

Upeaa raffia tilaa; puuta, betonia ja metallia. Ruuheaa kontrastia, ei voi olla tykkäämättä.

Vieterilamput

n8

Raffi_lamput

Tiiliseina_keittio

Mikä olisikaan hienompaa, kun aito vanha punatiiliseinä! Tuollaisissa on sitä luonnetta ja oikeaa historiaa. Vanhojen talojen uniikit yksityiskohdat on juurikin niitä helmiä.

working_area

Kiva pieni työnurkkaus. Vihreä valaisin on ehkä sympaattisin ikinä!

Parrut

Sisustuksesta viis, mutta tuo tila! Upeaa kattoikkunaa, parrua, betonia, puuta ja tiiliseinää.

Tiiliseina


Mustavalkoiseenmieleen väriä

Haluaisin piristää mustavalkoista sisustustamme pienillä värielementeillä. Niin, siis minä, joka ei voi sietää värejä. Pelkästään mustavalkoharmaata viimeinen vuosikymmen… Noh, sain innostuksen tästä tuolista, jonka bongasin Design Forum Finlandin ikkunassa:

Muuton_tuoli_keltainen

muuto_hyllyt

Olen halunnut jo jonkin aikaa Muuton Stacked-hyllyjä. Niistä voi rakentaa oman kokonaisuuden ja lisätä sopivaa kontrastia erivärisillä laatikoilla tai vaikkapa värikkäillä klipseillä. Jotenkin tuo keltainen väri on nyt mun uusi ihastus…

muuto_clips

clips_yellow

MUUTO_E27-LAMP

Jos värikkäät huonekalut epäillyttävät, kannattaa luoda kontrasteja pienillä sisustustavaroilla. Ne on helpompi vaihtaa, kun taas isot ja arvokkaammat huonekalut kannattaa pitää linjaltaan ajattomina. Esimerkiksi Muuton keltainen E27 lamppu luo hauskan väripilkun missä tilassa vain.

Taidan olla melkoinen Muuto-fani ♥


Unelmakotiko?

Uudesta asunnosta haaveilen joka päivä. Yksi asunto on meille varattunakin, jota emme vielä ole edes nähneet! Hui. Asunto on aivan uusi ja koko talo on parhaillaan rakenteilla. Pitäisi valmistua ja varmistua heinäkuun alussa, joten saa nähdä kuin meidän käy. Pohjapiirrustuksen olen nähnyt ja pintamateriaalitkin on tiedossa. Se on 2-kerroksinen penthouse, josta näkymät merelle! Kuulostaako hyvältä? No aijaa!

Koska en sisäkuvaa ole nähnyt, mietityttää kovasti, onko asunto toiveiden mukainen.. Onko se hieno ja tilaltaan vielä sellainen, jota on helppo sisustaa? Arvatkaas jännittääkö. Vielä pitäis odottaa 2 kuukautta, ennen kuin mitään merkittävää tapahtuu. Ugh.

Mutta paljastetaan tässä vielä yksi asia: asunto sijaitsee Etelä-Helsingin uudella asuinalueella Jätkäsaaressa! Innokkaana olen pyörinyt jo rakennustyömaalla ja napsinut kuvia. Välillä myös yöaikaan..

jatkasaari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s