comments 2

Sisustamalla järjestystä

Uusi asunto on ollut etsinnässä kohta jo melkein puoli vuotta. On todella haasteellista löytää sopiva (lue: täydellinen) asunto. Jotta viihtyisimme mahdollisimman hyvin ja mahdollisesti vielä pitkäänkin nykyisessä asunnossa, pitää sitä tietysti vielä vähän sisustella.

Tavaraa en halua haalia enää yhtään enempää, vaikkakin sitä kertyy aina vain lisää – jostain kumman syystä. Olen tehnyt sellaisia sisustusratkaisuja, jotka tuovat asuntoomme lisää tilantuntua. Usein tilan toimivuus onkin vain hyvästä säilytyksestä kiinni. Tässä niistä muutamia.

Eteinen_taso

Ostimme nettikaupasta aulaan uuden lipaston, joka oli mitoiltaan juuri täydellinen, niin korkeudelta, leveydeltä kuin syvyydeltäkin. Eikä se ulkonäöltäkään hullumpi ollut, sopivan pelkistetty ja linjakas.

Koruteline_Koziol

Löytyi aika hauska ja toimiva teline koruille, joka sopii hyvin mustavalkoiseen graafiseen sisustustyyliin. Teline on funktionaalinen; sormukset ja muut pienemmät säilyvät alaosan kipossa, ja kaulakorut voi ripotella eri oksille. Yksityiskohtana oksalla kökkii lintunen.

Kalenteri_marimekko

Kolikot, avaimet ja muut pikkutavarat säilyvät söpöissä keramiikkakipoissa. Graafinen taitettava pöytäkalenteri pitää päivät järjestyksessä, tai se on toivottavaa, heh.

keitto_mustavalko

Haaveilen uudesta keittiönpöydästä. Bongasin asuntomessuilta ihanan tammipuupöydän, jonka saa tilattua mittojen mukaan. Tarjouskin on jo kysytty. Vitran DSR-tuolien kanssa pitää korkeus olla n. 5 cm nykyistä matalampi.

Nykyinen keittiönpöytäkompleksi toimii nykyään työpisteenä. Kuvaa varten pöytä piti putsata, mutta yleensä se on aivan täynnä tavaraa; läppäri, protomalleja, kovalevy, kyniä, paperikasoja jne. Ei siinä oikein ruokailemaan edes mahdu. Siksipä isompi pöytä pitäisi saada mahdollisimman pian. Isoa tiliä odotellessa.

Kotona_musta_muistitaulu

Tilasin Finnish Design Shopista seinälle veikeän muistitaulun, jota olen halunnut jo pitkään. Muistitaulussa yhdistyy käytännöllisesti sekä magneetti- että liitutaulu. Siihen voi lisätä ideoita, huomioita, piirrellä, kirjoitella tai mitä nyt ikinä.

Yksinkertainen ja toimiva sisustuselementti, jossa oivaltava yksityiskohta: liidulle oma kolo yhdessä magneeteista! Näin ollen liitu pysyy aina tallessa.

Kotona_muistitaulu_musta

Herkkuboksi

Herkut säilyvät kivassa purkissa! No ei muuten säily… hah :D Sain purkin siskoltani joululahjaksi, joka oli täynnä Marianne-karkkeja. Ei ole tietoa mistä tämä purkki on, mutta löysi oman paikkansa keittiöstä ja sopii erittäin hyvin sisustukseen. Liitutauluhenkeä siinäkin! Kiitos siskolle.

Muuto_Bottle

Tässä avokin ostamat suola- ja pippurimyllyt, jotka viimein saapuivat keittiöömme! Toivomukseni kuultiin julkisia keskustelufoorumeita ja Facebookia myöten, ja viime jouluna sain avata mieleiseni lahjan.

Hankinta ei ollut kuulemma helpoin, kun kuulin, miten pukki oli joutunut tekemään töitä näiden eteen, että jouluksi kerkeävät. Olen kiitollinen vaivannäöstä :) Näyttää hyvälle, tuntuu hyvälle ja vieläpä toimii hyvin. Loistavaa skandinaavista muotoilua!

Lamppu_E27

Makuuhuoneemme sai uuden kattovalaisimen. Kyseessä on toinen joululahja murulta, joka tietää nykyään oikein hyvin, mistä minä tykkään. Tämä ei liity säilytykseen, mutta on uusimpia sisustustulokkaita.

Rahi_sailytys_02

Makuuhuoneen lattialla lojui aina vaatteita, päiväpeitto ja muuta tavaraa. Tämä kaikki piti saada siististi järjestykseen, ensisijaisesti pois lattialta.

Sisustustavaratalo ON24 yllätti taas positiivisesti, kun sieltä löytyi kauttaaltaan täydellisen mittainen rahi. Nyt ei enää tarvitse lattialle heitellä vaatteita, vaan viikkaillaan siististi rahin päälle (hope so..). Siinä on mukava myös istuskella patterin lähellä lämmössä.

Rahi_sailytys_makuuhuone

Rahi on todella jämäkkä. Se on kangasverhoiltu ja tuntuu oikein laadukkaalta. Aluksi toivoin valkoista kangasverhoilua rahiin, mutta sitä ei ollut tarjolla. Ei haittaa enää, vaaleanharmaa kangas on täydellinen.

Rahi_sailytys_03

Rahi sopii todella loistavasti säilytystilaksi ja tilaa on paljon! Oli kyllä erittäin hyvä hankinta. Suosittelen!

Helppoa nettishoppailua

Hämmästykseni huomaan, että suurin osa tavaroista on ostettu netistä. Klik, klik, klik ja tavara on ovella. Miten helppoa! Valokuvat tuotteista on nykyään niin hyviä, että melkein kaikki tilaamani tuotteet ovat olleet vain positiivisia yllätyksiä.

Otan usein kuljetuksen suoraan kotiovelle, koska tiedän, että postiin meneminen vain venyisi ja venyisi. Kotiinkuljetus on aikaa ja vaivaa säästävää, sen olen todennut.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s