comment 0

Uusi vuosi, uudet kujeet

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2013! Kylläpäs tätä vuoden vaihtumista on odotettu. Viime vuosi 2012 oli täynnä ylä- ja alamäkiä. Työelämässä sattui ja tapahtui, myös yksityiselämässäkin. Fifty fifty onnistumisia ja tappioita. Loppu vuosi olikin sitten ikäviä koettelemuksia täynnä. Huono mäihä seurasi viikoista ja kuukausista toiseen, mutta onneksi hyviäkin asioita tapahtui paljon. Ei tarvinnut heittää hanskoja kokonaan naulakkoon.

Odotin siis todella paljon vuoden vaihtumista, uutta alkua. Tai mikä ihmeen uusi alku, matkahan vain jatkuu, tietty uusilla kujeilla varustettuna! Kuitenkin usko paremmasta on vahva. Aivan kuin uusi vuosi avaisi uuden oven ja uudet mahdollisuudet. Siltä nyt vaan oikeasti tuntuu.


Pokssss!!

Vuosi vaihtui mukavissa merkeissä kotona; korkattiin shamppanja klo 00.00, katsottiin ilotulitusta ikkunasta ja kääriydyttiin sohvalle viltin alle. Ei sen kummempaa vuoden vaihtuessa, mutta sitäkin parempaa :) Pieni hiprakka yöhön ja krapulaton aamu.

uusvuos


Terveyttä, hyvinvointia ja huolenpitoa

Vuosi on hyvä aloittaa terveellisesti, syömällä oikein ja treenaamalla. Nyt saa herkut jäädä kauppaan. Tämä on lupaus! Tammikuussa aion dietata ja puhdistaa elimistöä kaikesta moskasta. Täkynä voisi pitää helmikuun reissua, johon on itseasiassa tasan kuukausi. Lähdemme isolla porukalla jenkkeihin 2 viikoksi. Helmee!

Terveyteen lukeutuu myös kauneudenhoito. Olen vuosia laiminlyönyt itseäni. Kauneudenhoito ei ole mitään halpaa lystiä, joten olen suosiolla jättänyt sen vähemmälle. Nyt kun ikää alkaa olla, alkaa laiminlyönti näkyä. Jokainen tässä vanhenee, ja se on itsellenikin ihan ok, mutta jos jotain huoltoa pystyy itselleen tekemään, i’ll do that.

Hyvinvointi lähtee yleensä sisältäpäin. Kun keho ja mieli voi hyvin, on sillä kauneuteen ja terveyteen suuri vaikutus. Esimerkiksi stressi näkyy ulospäin. Meikäläisen tapauksessa stressi myös kuuluu. Äkänen muija ei oo nätti. Iloinen ja tyytyväinen taas on. Siihen minäkin pyrin. Nimittäin hymy sopii kaikille ja se on kaikista paras asuste.

Lupaan pitää itsestäni huolta paremmin tänä vuonna, henkisesti ja fyysisesti. Eikä tämä nyt ihan uusi juttu ole, koska aloitin prosessin jo vuosi sitten. Oh, ihanko vuosi sitten, vau. Kävin hieronnassa säännöllisesti, kasvohoidoissa ja monissa muissakin hoidoissa. Sellaisissa mitä nyt naisille tehdään, ju nou. Nyt vain pidän tästä kiinni. Huollan itseäni säännöllisesti, jotta voin paremmin.


Yritystoimintaan entistä enemmän panostusta

Aion ottaa yritystoiminnassa myös uusia steppejä eteenpäin. Markkinointia, myymistä ja lisää tehokasta työntekoa! Puoli vuotta on painettu ja vauhti saa luvan kiihtyä. Vaikka toiminta hiljenikin loppu vuodesta, ei silti saa pysähtyä. Vierivä kivi ei sammaloidu! Nih.

Starttirahan jatkohakemus lähti pari päivää sitten, Facebookissa pyörii minimainos, Googlen Adwords otettu käyttöön, yhteistyötä lisätty ja asiakaskontakteja vahvistetaan. Näillä eväillä jatketaan. Lisää duunia saisi siis tulla, silleen vaikka ihan reippaasti.


Kalusto kuntoon

Uusia konehankintojakin on ollut, mm. 15″ MacBook Pro Retina-näytöllä. Entistä ohuempi, kevyempi ja nopeampi läppäri. Tosin hankintani ei mennyt aivan putkeen, koska käyttämissäni CS6 ohjelmissa ei ollut Retina-tukea. Selvitin Retinan toimintaa melkein 2 kuukautta. Paljon rahaa ja aikaa paloi.

apple_15inch_26ghz_core_i7_macbook_pro_with_retina_display_1218251_g1

Koska grafiikkaohjelmassa InDesignissa ja kuvankäsittelyohjelmassa Photarissa ei tukea ollut, vaihdoin Retinan tavalliseen Prohon. Moinen säätäminen alkoi ketuttaa.

Noh, saa nähdä jääkö perus Pro nyt minulle vai otanko sittenkin uudelleen sen Retina-koneen, jossa tarkkuus on mielettömän hieno. Retina on niin uusi juttu, ettei muut valmistajat ole pääseet mukaan junaan. Ei edes Adobe. Liian ajoissa taisin minäkin olla liikenteessä. Pitihän sitä olla paras mahdollinen koneisto alla ja tehokkuus näin ollen samaa luokkaa. Oppipahan taas jotain uutta. Tietokoneiden tulevaisuus tuli tutuksi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s