comment 1

Mustavalkoinen koti

Pitäähän sitä hieman omaa kotiakin esitellä, kun kerran asunnoista ja sisustuksesta höpötän. Kuten olen jo aiemmin raportoinut, tykkään skandinaavisesta muotoilusta ja pelkistetystä sisustustyylistä. Yksinkertaisia muotoja, suoria linjoja, puhtaan valkoista ja graafista mustaa. Sitäpaitsi koti on helppo pitää siistinä, kun ei turhaa tavaraa ympärillä pyöri.

Vierastan sisustuksessa kirkkaita värejä, mutta esimerkiksi puutasot sekä viherkasvit tuovat riittävästi tarvittavaa lämpöä. Olen joskus ostanut värikkäitä tyynynpäällisiä, mutta ovat menneet päivässä parissa jo vaihtoon. Ihan niinkin rohkeita vetoja olin tekemässä, kuin värikkäitä tyynynpäällisiä! Heheh.

Ohessa muutamia otteita kodistamme. Kuvien laatu ei päätä huimaa, mutta eiköhän noista ihan selvää saa.

1 Comment so far

  1. Pingback: Pestävät paperipussit vilahtelevat blogeissa | Maijalinnea

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s