comments 2

The Botanic Shelf

Kaupallinen yhteistyö / Adea

Olen käynyt joka vuosi Habitaressa inspiroitumassa ja ihmettelemässä sisustuksen ja muotoilun uutuuksia, tapaamassa ystäviä, kollegoita sekä yhteistyökumppaneita. Viime vuonna Habitarea ei järjestetty koronan takia, mutta ehkäpä tänä vuonna sitten. Toivottavasti.

Kun kävin nelisen vuotta sitten Habitaressa, mieleeni jäi erityisesti Pinja Rougerin ja Riikka Kantinkosken suunnittelema The Botanic Shelf. Tuolloin he vielä etsivät upealle hyllylleen valmistajaa, ja nopeasti se löytyikin messujen ansiosta.

Adea on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1994. Adea tunnetaan korkeasta laadusta ja aikaa kestävästä muotoilusta. Olen usein ihaillut Adean tuotteita sisustuslehtien sivuilta. Niiden viimeistellyt yksityiskohdat ja laadukkuus huokuvat jo pelkästään kuvien kautta. Adean kaikki huonekalut valmistetaan käsityönä Pohjanmaalla. Tässä kohtaa herääkin kysymys, että mitäpä ei Pohjanmaalta tulisi? Olikin ilo kuulla, että Adea otti monikäyttöisen The Botanic Shelf -kokoelman valikoimiinsa. 

Kun etsin matalahkoa avointa hyllyä kotiimme, The Botanic Shelf palautui mieleeni. Sehän toimisi mittojen puolesta useammassa tilassa; työhuoneessa, olohuoneessa tai vaikka makuuhuoneessa. Itseäni ihastutti valtavasti se, että kokonaisuutta ja ilmettä voi vaihdella liikuteltavien hyllylevyjen ansiosta ja näin ollen se sopii moniin eri tarpeisiin.

Hyllyä valmistetaan tammirungolla kolmessa eri värissä ja koossa. Hyllylevyistä voi valita joko messinkiset tai mustat, ja kokonaisuutta voi täydentää erikseen myytävillä lisähyllyillä. Itse ihastuin mustaan kokonaisuuteen, jossa runko ja hyllylevyt ovat mustia.

The Botanic Shelf saapui viime syksynä ja se onkin ollut jo jokaisessa tilassa vuoron perään! Tällä hetkellä se on makuuhuoneessa tuomassa kontrastia, jonne se sopiikin erityisen hyvin. The Botanic Shelf sopii kirjahyllyksi, kasvihyllyksi tai sivupöydäksi, ja avoimen rakenteen puolesta se toimii hienosti myös tilanjakajana.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s