comments 4

Kirjoittajaksi Inside Minimalismiin

Sydän hakkaa vimmatusti, koitan tasata hengitystä. Posket hehkuvat, jännitys tuntuu koko kehossa. Kun tapahtuu jotain tosi odottamatonta ja yllättävää, mutta samaan aikaan niin hienoa, ettei meinaa uskoa sitä todeksi, niin tältä se fyysisesti tuntuu.

Puoli vuotta sitten istuin lentokoneessa matkalla Barcelonasta kotiin. Selailin ajankuluksi Finnarin Blue Wings -lehteä, jossa oli nosto tunnetusta parivaljakosta nimeltään The Minimalists. Huokailin ihastuksesta ja nappasin vielä kännykkään kuvan, jotta muistan käydä lukemassa heidän artikkeleita sekä kuuntelemassa Podcastia. En olisi ikimaailmassa voinut kuvitella, että puoli vuotta tämän jälkeen minä olisin jollain muotoa mukana heidän tiimissään.

Minimalism Life on The Minimalistin, Minimalissimon sekä 5 Stylen yhteistyöprojekti, jossa he julkaisevat lehtiartikkeleita, ​​kirjoitelmia ja ​​viikottaisia uutiskirjeitä minimalismista.

Olen kunnian saanut olla mukana Minimalissimossa, jossa minusta ja kodistamme tehtiin viime keväänä artikkeli, ja kesällä Minimalism Lifessa julkaistiin yksi blogiteksteistäni. Ja nyt, kuukausi takaperin sain sähköpostia, jossa minua pyydettiin mukaan yhdeksi kirjoittajaksi Minimalism Lifen Inside Minimalismiin!

Tiedättekö sen tunteen, kun joku unelma käy toteen, ilman että olet siitä edes unelmoinut. No, tässä kävi nyt niin. Ja sen takia tuntuukin ihan epätodelliselta. Siis minä yksi kirjoittajista, ei ikinä. Kun tämä mahdollisuus tarjoutui eteen, oli sanomattakin selvää, että lupauduin mukaan. Meinasin saada melkein paniikkikohtauksen siitä valtavasta kunniasta, innostuksesta ja jännityksestä, mutta samalla myös kauhistelin, miten ikinä tulen selviämään.

Tekstit tulisi olemaan tietysti englanniksi ja niitä pääsisi lukemaan vain tilaajat kuukausimaksua vastaan. Itse tulisin saamaan kirjoituksista palkkiota, en suurta summaa, mutta jotain. Artikkeleiden kirjoittaminen englanniksi olisi oman oppimisen kannalta niin merkittävää, että raha on tässä kohtaa ihan toissijainen. Pelkästään jo se, että he halusivat minut mukaan tiimiinsä, on itselleni jo niin valtavan suuri asia, että meinaan haljeta. Vaikkei tuo englanti kovinkaan notkeasti itseltäni vielä taivu, huomasin ensimmäistä artikkelia kirjoittaessa, kuinka paljon sen ansiosta opin uusia sanoja, lauseita ja kielioppia. Tosi hyvä haaste itselleni, samalla myös todella palkitsevaa. Onneksi he stilisoivat tekstejäni, joten voin olla huoletta oikeinkirjoituksen kanssa.

Artikkelit tulevat käsittelemään minimalismia, sisustusta ja ihan tavallista elämää lapsiperhearjessa. Annan vinkkejä miten voi elää tasapainoisempaa ja mielekkäämpää elämää, miten omaan elämään voi vaikuttaa pienillä tai isoilla teoilla, ja kerron myös konkreettisia esimerkkejä omasta elämästäni. Tulen julkaisemaan samoja tekstejä myöhemmin myös blogissani, eli suomeksi ne on sitten täällä luettavissa.

Siellä sitä nyt ollaan, ihailemieni tyyppien joukossa, yksi Inside Minimalismin kirjoittajista! Tänään julkaistiin ensimmäinen artikkelini. Jännittää tosi paljon, mitä kirjoituksistani pidetään. Toivottavasti ne antavat lukijoille inspiraatiota.

4 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s