comment 0

Uniikki yksiö Puu-Vallilassa

Kävin tällä viikolla kuvaamassa viehättävän asunnon idyllisessä Puu-Vallilassa. Tommy ja Maija olivat ottaneet taas pienen remppaprojektin alle ja pyöräyttivät kolmessa viikossa asunnon valmiiksi. Nyt tämä herttainen 31 neliöinen ylimmän kerroksen yksiö on myynnissä! Asunto on melkoinen tilaihme, joka soveltuu loistavasti vaikkapa nuorelle pariskunnalle tai citysinkulle.

Tämän kodikkaan yksiön historia sijoittuu vuoteen 1913, jolloin talo on rakennettu. On kiva huomata, että alkuperäisiä juttuja on säilynyt, kuten sympaattiset ruutuikkunat ja hellakakluuni (joka toimii). Tommy remontoi asunnon kivasti ajan henkeen ja mäntypuulattia on ihan ehdoton tässä lämminhenkisessä asunnossa, josta oli ihanan rauhalliset näkymät syksyiselle sisäpihalle.

Asunnon myynti-ilmoitus löytyy täältä.

Kiinnostuneet, kannattaa kiirehtiä paikalle tutustumaan, koska tämä ihanuus menee varmasti todella nopeasti! Kiitos Maija ja Tommy, että luotitte taas meikäläiseen kuvausjutuissa, joka tuli pallomahansa kanssa sinne ähisemään. Alkoi olla vähän haaste mennä pieniin positioihin kamerajalustan kanssa, kun ei pystynytkään vetämään mahaa sisäänpäin, hahah :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s