comments 2

Projekti Sushi Panda

Olen lievästi sanottuna innoissani eräästä työprojektista, jonka sain keväällä. Turkulainen sushiravintola Sushi Panda on toiminut Forumissa kahden vuoden verran ja lyhyessä ajassa se on saavuttanut suuren suosion, joten tarvetta isommille tiloille on ollut jo jonkin aikaa. Viimein sopivat tilat löytyivät ja sain kunnian suunnitella uuden ravintolan sisustuksen!

Olin aiemmin mukana Forumissa sijaitsevan take away -ravintolan suunnittelussa, mutta tällä kertaa pääsin suunnittelemaan tiloja aivan alusta alkaen puhtaalta pöydältä! Kun näin ensimmäistä kertaa tuon paikan mihin uusi ravintola rakentuu, en pystynyt pitämään innostustani millään piilossa. Näin heti paikan potentiaalin, jossa isot ikkunat sekä monimuotoinen tila antoivat todella hyvän aihion suunnittelulle. Olin todella otettu siitä, että asiakas halusi minun suunnittelevan ravintolan ilmeen, vaikken mikään tila- tai sisustussuunnittelija olekaan. Ajatusmaailmamme kohtasivat jo ensimmäisen projektin aikana, joten oli upeaa jatkaa yhteistyötä nyt huomattavasti isommassa mittakaavassa.

Suunnittelutyö on tapahtunut täysin etänä Espoosta käsin. Asiakas on laittanut välillä kännykkäkuvia edistymisestä, joka on antanut hieman osviittaa siitä miten työt ovat edenneet. Kävin eilen työmaalla vilkaisemassa ensimmäistä kertaa valmistumista ja hyvältähän siellä näytti! Asiakas sanoi olevansa todella tyytyväinen suunnitelmiin ja toteutukseen, vaikkei kompromisseilta ollakaan vältytty. Mutta koska niitä väkisinkin tulee, on mietittävä uusia ratkaisuja tai sitten on vain hyväksytty eteen tulleet yllättävät jutut.

Aikataulu on ollut melko kiireinen, joka on oikeastaan ihan hyvä asia, ettei valintoja ole jääty liikoja pähkäilemään. Asiakkaalla itsellään on vahva visuaalinen silmä, joten muutamat valinnat, kuten työntekijöiden tilat, on olleet asiakkaan päätettävissä. Ja parempi niin, koska vain he tietävät millaiset laitteet ja työskentelytilat sinne tarvitaan, jotta homma toimii. Olen ollut tosi tyytyväinen asiakkaan tekemiin valintoihin, jotka ovat linjassa muiden tilojen kanssa.

Työtä vielä riittää, mutta jo muutaman viikon päästä pitäisi avautua ovet asiakkaille! Oikein jännittää, miltä lopputulos sitten näyttääkään. Oli huojentavaa huomata miten kivalta suunnittelemani kokonaisuus näyttää jo tässä vaiheessa. Rakentamista, sisustamista ja viimeistelyä on vielä siis paljon tiedossa, mutta todella nopeasti on tullut valmistakin pintaa. Tässä oli muutama sneakpeek ja seuraavan kerran esittelenkin sitten valmista ravintolaa!

2 Comments

  1. Ulla

    Todella kivannäköisiä! 👌🏼 Kertoisitko mitä materiaalia seinät ja lattiat ovat?

    • Kiitos Ulla! Seinissä on uritettua tervaleppäpaneelia sekä mustaksi maalattua raakapuulankkua, lattia on Pergon vinyylilankkua (Warm grey concrete, premium).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s