comments 6

Suurin niistä on rakkaus

Vietimme viikonloppuna upeita häitä Turun suunnilla, kun isännän ihana pikkusisko Maija ja hänen miehensä Tommy sanoivat toisilleen Tahdon. Heidän rakkaustarinansa alkoi jo 13 vuotta sitten rippikoulussa ja yhteinen taival jatkuu nyt avioparina.

tuore_aviopari_maija_tommy

katse

morsian

tuore_aviopari

sisarukset

lapset_haapari

mussaaret

oliver_sara

sara_ihana

oliver_olli_sara

olli

pussaus

Vaikka hääpari kovasti toivoi Nukaa myös juhliin, astetta villimpi 2,5 vuotias ei olisi pysynyt hetkeäkään paikoillaan ja koko seremonia olisi mennyt meiltä molemmilta aivan ohi, siinä samassa muultakin juhlaväeltä. Maija ja Tommy ovat ainoat lähellä asuvat sukulaiset ja hoitaneet Nukaa aina tiukan paikan tullen, joten nyt oli vähän heikompi tilanne lastenhoidon suhteen. Kauhuskenaario oli jo käsikirjoitettu, mutta onneksi Nukan mummo ja pappa tulivat Jyväskylästä asti Nukaa hoitamaan Espooseen. Huh!

olli_mina

kuvaus

maijan_ystavat

olli_laura

rakkaus

kukat

puheet

morsian_puhe

haatanssi

Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii. Rakkaus ei koskaan katoa. Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus.

1. Kor. 13:1–8, 13

 

korkkarit

Tunnelmallisen herkät häät vietettiin viljapeltojen keskellä vanhassa navetassa, romanttisessa Kristallivintissä. Syksy teki selvästi jo tuloaan. Pieni sade pyörähti kirkon pihalla, aurinko käväisi juhlapaikalla. Hauskoja puheita, maukasta ruokaa, villejä tansseja ja paljastava polttarivideo. Aamuyön pikkutunneille se meni, isännällä astetta pidempään.

Upea hääpari, ihanat juhlat. Kiitos Maija ja Tommy, että saimme olla paikalla todistamassa rakkauttanne. Valtavan paljon onnea ja roppakaupalla lisää vuosia yhteiseen elämäänne ♥

6 Comments

  1. Ihana hääpari, niinkuin hääparit aina. Paljon kauniita kuvia ja ihana juhlapaikka.

  2. Minna

    Onpa todella kaunis morsian ja komea sulhanen, näyttävät näin tuntemattoman silmin oikein sopivilta toisilleen <3 Ihan huippua ja niin kunnioitettavaa kun jotkut löytävät toisensa jo nuorina, toivon heille kaikkea hyvää elämän mittaiselle matkalle, toivottavasti saavat kulkea sen yhdessä loppuun saakka!

  3. Anne

    Eikä…vitsi mikä sattuma! Olen lukenut Maijan blogia heidän asuessa Ruotsissa ja kaipaillut hänen blogia kun mielestäni lopetti sen jossain vaiheessa ?:/ Voitko vinkata, jos Maija tällä hetkellä kirjoittelee ja mistä blogin löytäisi :)

    • Heh! Miten sattuikin :D Kyselin Maijalta blogista ja kuulemma kirjoittelu jäi sinne Tukholmaan. Voisin pyytää, jospa hän alkaisi bloggaamaan uudelleen Helsinki-teemalla ;) Se oli tosi kiva blogi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s