comments 2

Kesäpäiviä omalla pihalla

Voihan heinäkuu! Missäs kummassa se kesä oikein on? Yleensä heinäkuu ei petä, mutta nyt on tosi vilakkaa. Kyllähän tuo aurinko aina välillä paistaa ja muutama oikein lämmin päivä tuossa olikin, mutta todelliset kesäkelit on haavetta vain. Onneksi en ostanut kuin muutamat kesähepeneet, eipä niitä ole vielä tarvinnut korkata.

kesahattu

nuka_kannolla

mantypuut

mantyistutukset

pojat_ruohonleikkuu

nuka_kukkapenkisssa

pelit

Puuhaa omalla pihamaalla kuitenkin piisaa: nurmikon leikkaamista, nikkarointia, kitkemistä, siistimistä ja tietysti Nukan kanssa leikkimistä! Ollaan rakennettu viimein se terassipöytä, Nukalle keinu, laitettu uusia istutuksia ja kaikkea pientä ulkosisustamista sekä ehostamista. Ei aika ole tylsäksi käynyt. Toki näitä hommia voisi painaa bikinit päällä :D

varpaat

katettua_terassia

kumisaappaat

Sandaaleilla kutakuinkin tarkenee nyt, mutta sadevaatteet ovat aina valmiudessa. Ehkä ne helteet vielä saapuvat!

________

EDIT:

Ja mitä vielä! Heti kun vähän pääsi marmattamaan miten koleaa keliä pukkaa (siis eilisen perusteella), niin jo se arto näyttäytyi tänään kuumana kuin mikä! Ja pääsin kuin pääsinkin hyppimään pikkutoppi päällä koko päivän. Isäntä oli pojan kanssa Huimalassa, minä painoin maansiirtohommia. Hikinen päivä siis takana. Kelpaa.

2 Comments

  1. Minä se jaksan ihailla noita teidän tuijia. Kovasti mietin mihin meidän pihalla voisi samanlaiset laittaa :) ja mä muuten sain terassia öljytessäni poltettua persukseni kun työmiehen viiva paistoi :D

    • Noi Tuijat on kyllä kivat. Tykkään itsekin tosi paljon niistä, kun on pelkistetyt mutta näyttävät. Ja nyt ne on alkanu hieman pöhöttymään, täytyy jossain vaiheessa saksia muotoonsa. Niistähän voi kasvaa parimetriset, mutta kait siihen jokunen vuosi menee.

      Ou nou! Kivat rajat tulee :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s