comments 7

Tyylikäs ja herkullinen tuliaislahja

Meillä oli muutaman tunnin välilasku Tukholmassa Arlandan lentokentällä. Siinä välissä oli hyvä tehdä viime hetken tuliaisostoksia, koska ruotsalainen tyyli on miellyttävämpi kuin arabityyli. Kentällä oli mm. DesignTorget, jossa on kivaa pientavaraa. Mukaan tarttui muutamia juttuja kotiin sekä tuliaisiksi. Nukalle löytyi myös kivat viemiset World of Toys -lastenputiikista.

salt_lakritsi_1000px

Sitten bongasin ihanan uuden tuttavuuden: Haupt Lakritsin! Heillä oli Tukholman kentällä aivan ihana lakritsiputiikki, jossa iloinen myyjä tarjoili maistiaisia. Tarjolla oli eri makusia suklaapalluroita, suolaista ja makeaa – ja oli muuten hyviä!

Lakritsipurkit oli tyylikkäästi hyllyillä, kaikki niin harkitusti esillä (valitettavasti en tajunnut ottaa valokuvaa). Rakastuin tähän brändiin välittömästi! Kaikki oli kohdillaan: palvelu, pakkaukset, visuaalinen ilme ja ennenkaikkea tuotteet. Graafisen pelkistetty tyyli iski lujaa. Lakritsin kilohinta oli ehkä korkea, mutta ei se mikään Makuuni ollutkaan.

salt_lakritsit_1000px

Mukaan tarttui tuliaislakritsit siskolle, yksi purkki suolaista ja yksi makeaa. Itselleni en jostain kumman syystä ostanut yhtäkään, mutta onneksi siskoni antoi toisen purkin minulle! Purkit ovat niin söpöjä, että niitä haluaa pitää esillä ja todennäköisesti myös hyötykäyttää myöhemmin.

sot_kortti_1000px

setti_1000px

Lakupurkit on loistava tuliainen oikeastaan kenelle vaan vietäväksi. Koska makuja on paljon erilaisia, löytyy varmasti jokaiselle oma lempimaku.  Limited Edition eli kausimakuja, sekä leipomiseen soveltuvaa lakritsijauhetta on myös tarjolla. Purkkeja voi tilata Haupt Lakritsin omilta nettisivuilta täältä.

eri_lakumaut

Itse aion kyllä tilata useamman purkin kotiin, kun on tosi kiva tarjoiltava ja tuliainen. Toki myös omaan herkutteluun soveltuva… Oma purkki tyhjeni tätä postausta tehdessä, heh.

7 Comments

    • Heh, no niin! Lahjaksi nämä on kyllä tosi kivoja, eikä siihen nähden maksa siis juuri mitään, että voi tarjota samalla sekä silmiä että suuta hivelevää herkkua.

    • Noi on kyllä kivoja! Kiva kun tulit pyörähtämään :) Olenkin vieraillut aina välillä sun ihanassa blogissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s