comments 2

4 yötä reissuun

Siitä on pitkä aika, kun viimeksi olen ollut ulkomailla. Siis jossain vähän kauempana. Taisi olla Amerikan reissu pari vuotta sitten, jossa tutuksi tulivat Las Vegas, Los Angeles ja Florida. On siis aika kaivaa sandaalit, mekot ja bikinit naftaliinista, nimittäin me lähdetään ensi maanantaina Dubaihin!!

mekot

aurinkolasit

sandaalit

Vaatekaappia kolutessa huomasin, että vähissä on meikäläisen kesämekot bikineistä puhumattakaan. Viime kesä meni remppakamoissa ja edelliskesä pallomahaa kasvattaessa, joten kesähepenien päivitystä ei ole hetkeen tehty. Viimeksi kesäjuttuja ostelin varmaan sieltä jenkkireissulta. Täytyy ehkä luottaa siihen, että Dubaissa pääsee vähän shoppailemaankin.

aurinkorasvat

Aurinkorasvat on tällä kertaa hommattu ajoissa! Yleensä käy niin, että ekana päivänä kohteessa tajuan kaikkien suoja-aineiden puuttuvan. Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän haluaa ihoa suojata. Tai aineskin ajatustasolla, hah. Meikkivoideostoksilla myyjätär kuuli reissustamme, joten tajusi heti suositella matkaan mukaan aurinkorasvat. Itse olisin taas unohtanut. Kunhan nyt muistaa levittää ne ennen aurinkoon menoa.

passi

Meinasi käydä köpelösti ja reissu tekemättä. Nimittäin passini oli vanhentunut jo yli vuosi sitten. Pitkään oli kyllä tiedossa, että uusi on hankittava, mutta sitten tuli pari mutkaa matkaan ja snadi jännitys oli päällä saanko passia ennen reissua.

Meni aika kalkkiviivoille tuo passin hommaaminen, kun vielä hetki sitten kuulin, ettei Dubaihin käy pikapassi! Oli vain parista päivästä kiinni, että sain kun sainkin 5 vuoden passin ajoissa. Huh! Meinasin luottaa siihen, että pikapassin saa aina. Saahan sen, mutta se ei käy joka paikkaan! Onneksi passi on nyt hankittuna.


Yhdessä ystävien kanssa

Arvatkaas mitä? Viemme Nukan Jyväskylään mummolaan reissun ajaksi, joten nyt pääsee isi ja äiti vähän relaamaan! Tulee jo valmiiksi kova ikävä pikkumiestä, mutta on ihan mahtavaa päästä hetkeksi irti kotijutuista ja lapsenhoidosta.

Dubain reissu on Zinzinon järjestämä, jonne lähtee myös reilut 100 tuttua ja ystävää! Kuinka siistii! Reissu on isännälle samalla myös vähän työreissu, koska se pitää sisällään muutamia koulutuksia. Zinzinon reissuilla ei menoa ja meininkiä puutu, niissä pääsee kokemaan aika mielettömiä juttuja. Laitan reissukuulumisia sitten matkalta, jos kerkiän. Viimeistään reissun jälkeen. Nyt alkoi jännittämään, ihan kohta lähdetään! Jeeeee!

2 Comments

    • Ha, jospa niitä saisi nyt haalittua vähän lisää tuolta reissusta… Ja kiitos paljon, onhan tätä matkaa jo odotettu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s