comments 10

Olohuoneessa

Meidän olohuone on keittiön kanssa samassa tilassa. Mukava avoin tila, jossa hengaillaan tosi paljon yhdessä. Telkkariakin tulee siinä katseltua, vaikka onhan meillä vielä erikseen tv-huone.

Ostettiin reilu vuosi sitten tilaan sopiva sohva, josta onkin tullut tosi paljon kyselyjä. Sohva on muuntuu nopeasti vierassängyksi ja siihen kuuluu vielä oma petaustpatja. Sohva on tosi hyvän kokoinen ja malliltaan sopivan kepeä, koska siinä ei ole lainkaan käsinojia. Värikin on passeli, tuollainen meleerattu vaalean harmaa. Oikeastaan ihan täydellinen tuohon tilaan. Ja kyllä vain, sohva on Ikeasta!

olohuone_sohva_1000px

olohuone_sohva_kortit

kettu_kortit

Sohvan hinta-laatusuhde on siis kohdallaan, vaikka sitä tietysti toivoisi, että sohva säilyisi mahdollisimman pitkään, koska se on niin kiva. Valitettavasti Ikean tuotteilla ei ole turhan pitkää elinikää, ei edes peruskäytössä. Olen kuitenkin todella tyytyväinen hankintaan ja moni tuttukin on päätynyt samaan sohvasarjaan.

kortit

kortit_kuva

Jos haluaa välttää perinteistä tauluseinää, voi laittaa vaikka tuollaisen rennomman viritelmän. Mikähän tuo nyt on… korttinipsupidikekumiköysipiuha? Jos joku tietää virallisen nimen, saa kertoa! Piuha on hankittu Granitista ja se on laadultaan tosi jämäkkä. Laitoin nipsuihin kiinni erilaisia graafisia kortteja. Olen tykännyt tosi paljon tästä piuhaviritelmästä, enkä ole malttanut vaihdella kortteja tai edes niiden paikkaa kertaakaan.

10 Comments

 1. Kaunis sohva, itse olen tuota samaa kangasta ikeassa katsellut sillä silmällä. Meillä on ikean valkoinen nahkasohva, joka ei tahdo pysyä puhtaana ja tekisi mieli laittaa siihen jokin uusi päällinen. Tuo sama vaijeri löytyy meiltäkin :)

  • Just kävin eilen sun blogissa taas pyörimässä ja bongasin saman vaijerin :)

   Oon välillä miettinyt, että Ikealla saisi tuotteissa toinen, reilusti laadukkaampi versio, jotka näyttää samalta, mutta kestää paljon pidempään. Saisi hintakin olla vaikka tuplat, eikä silti olisi paha hinta.

 2. tarja

  Ihana blogi sinulla!! Mistä olet löytänyt tuon olohuoneen täydellisen jalkavalon? :)

 3. Salsa

  Hieno valaisin! Millä maalilla maalasit kyseisen valaisimen mustaksi?

  • Moikka Salsa! Nyt vasta huomasin sun viestin, sori että vastaan viiveellä! Se oli matta musta spraymaali, jonka ostin K-Raudasta. Merkkiä en enää muista, muttei siellä montaa vaihtoehtoa ollutkaan. Kannattaa kysellä siis K-Raudasta tai vaikka Bauhausista spraymaaleja.

 4. S

  Moikka ja ihana sohva! Mä oon jo jonkun aikaa ettinyt löhöilyyn sopivaa vaaleenharmaata sohvaa, ja heti tän nähtyäni menin käymään ikean sivuilla. Söderhamn mallin sohvat muistutti eniten tätä teidän sohvaa, mut sieltä ei löytynyt vaaleenharmaata? Onko siis kyseessä joku eri malli, vai onkohan värivaihtoehdot vaan muuttunu..

  • Moikka! Katsoin myös Ikean sivuilta, muttei valikoimissa ollut tuota vaaleanharmaata kangasta enää Söderhamn-sohvaan (ihan oikein katsoit, meidän sohva on juurikin Söderhamn-mallistoa).

   Väri on ihan täydellinen, joten suosittelen, että soitat Ikean asiakaspalveluun, jospa heillä olisi vaikka toisen maan varastossa vielä ko. kangasta jäljellä. Värivaihtoehdot ovat näköjään muuttuneet ihan kokonaan, mitä oli silloin 2 vuotta sitten, kun meidän sohva hankittiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s