comments 8

Design Wash uudessa Kotiblogit-lehdessä

Parhaat Kotiblogit on uusi lehti, joka pitää sisällään eri bloggaajien juttukokonaisuuksia. Minun blogini eli Design Wash haluttiin mukaan kevään ensimmäiseen numeroon!

Design Wash sai huimasti näkyvyyttä, nimittäin juttu on jopa 10 sivua ja kansikuvaksi valittiin minun kuva! Tämä oli todella suuri kunnia, huh. Blogijutussa kaikki valokuvat ovat meiltä kotoa ja minun ottamia, ja tekstikin on omaa käsialaani, mutta jonkin verran toimittajan muokkaamaa.

kotiblogit_kansi

kotiblogit_bloggaaja

kotiblogit_kattaus

kotiblogit_nukahuone

kotiblogit_huone

kotiblogit_tyohuone

kotiblogit_juhlatyyli

kotiblogit_ote

Kuviani oli ripoteltu sinne tänne lehteä ja mukana oli myös muutamia Design Wash -nostoja mm. Design Wash -juhlatyyli sekä Design Wash -bloggari suosittelee -osio.

kotiblogit_kesanumero

Viimeisellä sivulla oli vielä mainos tulevasta kesänumerosta, jossa olikin taustakuvana meidän terassi! Ohhoh.

sokos_lehtipiste

Lehti tuli kauppoihin viime torstaina 19.2. ja se on saatavilla kaikista Lehtipisteistä ympäri Suomen. Pyörähdin Helsingin Sokoksen S-marketissa ja siellä se oli nostettu Best Buy -telineeseen! Ihan hassua nähdä oma valokuva kannessa.

Käyhän hakemassa oma lehti, niin pääset tutustumaan mukavaan lehtiuutuuteen!

8 Comments

  1. Teillä on kyllä todella kaunis koti. Huikean hienot kuvat olet myös ottanut! Täytyykin käydä hakemassa tuo lehti kotiin saakka.

  2. Onnea mahtavasta jutusta! Luin ensimmäisenä sinun juttusi ja tuo kansikuva jo oli niin houkutteleva. Teillä on ihana koti ♥

    • No moi Vilja ja kiitos kovasti kommentista! Kiva kuulla että kolahtaa :) Olenkin jo käynyt kurkkimassa Muotoseikassa muutaman kerran ja sun ihana profiilikuva jäi erityisesti mieleen + muutenkin laadukas blogisisältö!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s