comments 4

Keittiön helmet

Vaikken olekaan mikään himokokkailija, olen tarkka siitä millaisia tarvikkeita keittiössämme on. Varsinkin niistä, mitkä ovat esillä. Rakastan klassikoita ja olen onnekkaasti saanut niitä myös lahjaksi. Hyviä ja käytännöllisiä välineitä sitä mielummin käyttää, mutta ulkonäöllä on väliä.

Dualit_1000px

keittion_kulma_1000px

Kitchen_Aid_1000px

Edellisenä jouluna sain mieheltä lahjaksi Dualit leivänpaahtimen ja tänä jouluna tehosekoittimen. Tehosekoitin oli merkiltään myös Dualit, mutta tätä kranttua ei sen ulkomuoto ja väri niin miellyttänyt, (vaikka merkki olikin mainio), joten uskalsin rohkeasti pyytää voiko sen vaihtaa mustaan Kitchen Aidiin. Se kun oli enemmän mieleinen.

Toki lahjan antajaa harmitti, kun ei lahja aivan nappiin osunut. Joka kerta lahjat on olleet ihan mielettömiä ja erittäin onnistuneita, eikä nytkään mitään sivuosumaa tullut, toinen malli vain miellytti enemmän. Noh, nyt on uusi komia laite keittiössä ja käytössäkin ollut jo monta kertaa.

Täydelliset Menun Bottle pippuri- ja suolamylly ovat myös mieheltä saatuja joululahjoja. Ihana mustavalkoinen Almedahls Stockholm-keittiöliina on miehen siskolta saatu lahja. Hackman Rotisser kasaripannu on puolestaan minun ostama lahja miehelle.

Siirtolapuutarha_kannu_1000px

Muistatteko, kun ennen joulua postasin toivomuslistani? Haaveilin isosta mehukannusta, jossa on ihana kuvitus ja kiva muotoilu. Tulipa sitten postissa pari viikkoa joulun jälkeen iso pakettikasa ja siellä oli tuollainen Marimekon 1,25 l Siirtolapuutarha-kannu! Olin kuulemma siskolleni joskus puhunut, että olisi käyttöä tällaiselle. Hihkuin ihan innoissani, olihan tätä samaa sarjaa jo entuudestaan keittiössä.

keittio_tavarat_dualit

Sain siskoltani lahjaksi myös Kotiruoka-kirjan! Niin, että jos sitä viimein innostuisi kokkailusta, kun on noin hieno ruokakirja, jota ei piilotella kaapin uumenissa. Kuulemma sisältää oikein hyviä perusruokaohjeita, joita voi sitten tuunailla oman mielen mukaan.

Nämä ovat näitä keittiön helmiä, jotka palvelevat monta vuotta ja miellyttävät silmää joka päivä.

4 Comments

  1. Hanna

    Hei! Etsin vastaavanlaisia laattoja kylppäriin kuin sinulla keittiön välitilassa. Minkä valmistajan
    laattoja nuo ovat/ mistä olet hankkinut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s