comment 0

Meidän perheen uusi oma koti

Kuinka jännät ajat onkaan meneillään! Löysimme viimein ihanan kodin meidän perheelle ja kauppakirjat allekirjoitetaan ensi viikolla. En malta odottaa! On tämä ollut melkoista puuhaa tämä asunnon etsiminen. Ei helppoa olleskaan.. Olen kolunnut Oikotien kaikki vähänkin potentiaaliset kohteet moneen kertaan läpi ja ollaan käyty katsomassa useita niistä.

Jännitystä ja stressiä on ollut matkalla, mutta kohta kaikki on hoidettu ja muutto voi tapahtua. Tällä kertaa harkitsemme oikeasti muuttofirmaa avuksi, ei kehtais kavereita taas vaivata. Nyt on koko lokakuu aikaa tehdä muuttoa, joten voi rauhassa sen hoitaa.


Espoo kutsuu

Löysimme unelmatalon Espoosta, Latokaskesta. Kyseessä on vuonna 1978 rakennettu erillistalo, joka on remontoitu sisältä täysin 5 vuoden sisällä. Erillistalo on kuten omakotitalo, mutta se kuuluu yhtiöön, jossa on 9 taloa. Kun tulee remontoitavaa tms., jakaantuu kustannukset kaikkien kesken. Pihahommat ja muut hoituu talkoilla, ollaan sellainen pieni taloyhteisö. Kaikilla on oma piha, eikä talot ole toisissaan kiinni. Eli oikein sopiva ratkaisu meille.

Kävimme eilen ensimmäisessä yhtiökokouksessa ja meidät otettiin lämmöllä vastaan. Pääsimme myyjän tekemällä valtakirjalla kuulemaan tulevista taloyhtiön toimenpiteistä, kun ovat itse parhaillaan etelän lämmössä. Käsiraha on jo maksettu, joten jollakin tasolla kaupat on onneksi lyöty lukkoon.


Rakkautta ensi silmäyksellä

Kun astuin ensimmäistä kertaa asuntoon, tuli heti sellainen kodikas ja jotenkin onnellinen olo. Tiesin, että tämä on se. Kiinnostuneita oli useampia, mutta päätin saada asunnon meille. Unelmat kun on tehty toteutettaviksi, piti toimia päättäväisesti ja aikailematta.

Tässä esimakua uudesta kodista. Kuvat on räppästy näytön aikana kännykkäkameralla, joten laatu ei päätä huimaa. Mutta ah, eikös olekin ihana?

Koti copy

Koti_keittio

Rappuset

Koti_ylakerta_lasten

koti_terassi

Talo on remontoitu rakkaudella, sen näki heti. Valkoinen ihanuus, jota on mahtava päästä sisustamaan! Huoneitahan tuolla on 5-6, eli on tilaa temmeltää! Neliöitä 112,6 m2, mutta kokonaispinta-ala 140 m2. Talo tuntuu siltä, että siellä viihtyy pidempäänkin.

Etupihalla on kaksi isoa omenapuuta, ja niistä tulee ihan älyttömän hyviä omenoita! Saatiin kassillinen niitä asuntonäytöltä mukaamme. Takapihalla on sitten mustikoita, vadelmia, viinimarjoja ja karviaisia. Kuinka siistiä että on oma piha, jossa kasvaa marjoja ja hedelmiä! Kerrostaloelämä on niin historiaa.


Lapsia, omakotitalo ja farmariauto

Vuosi sitten nauroi pelkälle ajatukselle, että kohta tehdään lapsia ja muutetaan omakotitaloon Espooseen. Noh, niin siinä sitten kävi. Omakotitalo on meillä aivan kohta ja pikkuinen syntyy loppuvuodesta. En voisi olla onnellisempi ♥

Farmariauto saa luvan vielä odottaa, ehkä pidemmänkin hetken.. Citymaasturi on enemmän mun mieleen, jos jokin perheauto pitää hommata. Mutta katsotaan nyt ensin, miten saadaan koko perhe ja kamat mahtumaan 2-oviseen Audi A5:seen. Tilasimme sellaiset lastenvaunut, että mahtuvat hyvin takakonttiin. Niin no, muuta ei sinne sitten mahdukaan :D Ehkä se perheauto sitten jossain kohtaa on ostettava.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s