comment 0

Asuntomessut 2013

Asuntomessut olivat tänä vuonna Hyvinkäällä, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Messuvierailu jäi melko viime hetkeen, mutta näköjään jäi monella muullakin, kun populaa tuntui olevan. Sateinen perjantaipäivä vaihtui onneksi auringonpaisteeksi, muutoin kiertämiset olisivat ehkä jääneet.

Messuseuraksi sain oman mieheni, jonka olen todennut vuosien saatossa loistavaksi seuraksi matkailu- ja shoppailureissuja myöten. Nyt hän toimi laukunkantajana, kun minä heiluin kameran kanssa. Jossain vaiheessa piti kysyä, että ärsyttääkö kantaa minun isoa laukkua. Vastaus oli ”Kyllä, mutta kannan mukisematta.” Ja sillä samaisella hetkellä laukku jäi kiinni johonkin ovenkahvaan. Kävi sääliksi, mutta nauroin vaan vedet silmissä tilannetta. Ihana uhrautuva mies <3

Aikaa messualueen kiertämiseen oli 2,5 tuntia, turhan myöhään kun piti messuille lähteä. Toki olisi voinut varata aikaa reilummin, mutta kaikki kohteet tuli nähtyä muutamaa tylsän tuntuista yksilöä lukuunottamatta.


Suosikkikohteet yllättivät

Kaksi kohdetta nousi ylitse muiden. Ihan yllätin itseni, koska luulin, että ihastuisin perinteiseen tapaani pelkistettyihin ja isoihin kivitaloihin tai monesti sisustuslehtien palstoilla pyörineeseen Majaan, mutta toisin kävi. Puutalot hirsiparruineen tekivät suurimman vaikutuksen. Suosikkikohteeni olivat Lapplin Lumo sekä Honka Lumi.

Ehkä mukavin yllätys messukokemuksessa oli se, että mies tykkäsi aivan samoista kohteista! Hyvähyvä, joko aivopesu on tehonnut tai sitten sattuman kaupalla meillä tosiaankin on sama maku.

Tässä muutamia otteita eri kohteista, jotka miellyttivät silmääni. Aivan kaikkea ei siinä ihmistungoksessa pystynyt kuvaamaan, mutta näistä saa usein ideoita omiin asunto- tai sisustusprojekteihin.

Hirsitalo_ruokailu

Honka Lumin hirsiseinät toivat vahvaa mökkifiilistä, ja tyylikkään pelkistetty sisustus toimi loistavasti kokonaisuudessa.

Hirsitalo_makuuhuone

Hirsitalo_olohuone copy

Aula_rappuset

Puuta, betonia, terästä, mustaa ja valkoista. Siinä ne, toimii.

Keittio_mustavalkoinen

Tyohuone_mustavalkoinen

Lappli_ruokailu

Lapplin Lumossa keittiö oli ronskisti mustanvärinen, jota oli pehmennetty tammitasoilla ja kalusteilla. Kokonaisuus toimi mainiosti.

Lappli_keittio

Lappli_takka

Keittio_valkoinen

Tyohuone

Keltainen toimi värikontrastina mustavalkoisessa sisustuksessa.

Makuuhuone_tyohuone

Upotettu_kaappi

Olohuone_raitamatto

Nurkkaus

Maja_eteinen

Säilytysratkaisuja Majassa.

Maja_vaatehuone

Vaatehuone

Maja_keittio

Maja_ulkokuva

Maja ulkopuolelta. Puu kelottuu harmaaksi vuosien saatossa.

Vessa_mustavalkoinen

Olohuone_lounge

Vessa_pinkki

Piha_kavyt

Keittio_hyllyt

Lappli_sauna

Lapplin Lumon saunassa lautojen leveys tuplat normaaliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s