comments 4

Kuohuva paikallaan

Kävimme talolla taas ihmettelemässä paikkoja. Olen joka kerta entistä innostuneempi siitä, mitä mahdollisuuksia talo tarjoaakaan. Neliöitä on ihanan paljon, kaikelle arjen toiminnolle löytyy oma iso tilansa. Viimein päästään suunnittelemaan remonttiakin. Nyt ei tarvitse enää vain haaveilla – paitsi rajattomasta budjetista.

kuohuviinipullo

Epätodellinen fiilis siitä, että talo on tosiaan nyt meidän. Viralliset kaupat olivat viime tiistaina ja saimme avaimet samalla käteen. Ensimmäistä kertaa tehtiin kiinteistökauppoja, joten melkoinen paperishow oli sitten edessä. Pientä hienosäätöä pankin puolella vielä on, mutta jospa nekin on pian hoidettu. Nopeastihan tässä kaikki on tapahtunut, kun on laitettu tapahtumaan. Olemme tosi onnekkaita, että saimme talon itsellemme, mutta tällä kertaa olimme onnekkaita myös eräästä toisesta asiasta, jolla oli iso merkitys kauppojen onnistumiseen. Olen marmattanut jo parissa postauksessa kiinteistövälittäjien toiminnasta, mutta nyt aion sanoa jotain ihan muuta, koska siihen on todellakin aihetta.

Siis voitteko uskoa, että ihka ensimmäistä kertaa meidän asuntokaupoissa oli ammattitaitoinen, mukava, rehellinen, avulias, toimelias, jämpti, karismaattinen ja kunnioitettava kiinteistövälittäjä! En uskonut tätä päivää tulevan, mutta se tuli. Juuri tässä, elämämme isoimmassa kaupassa saimme välittäjän, jota vain voi toivoa. Vaikken häntä tavoittanutkaan sähköpostitse ekalla yrittämisellä, jatkossa tavoitin aina tarvittaessa. Hän vastasi ja kuittasi. Hän kertoi ja selvitti. Hän tiesi ja toimi. Selkeästi on ollut vuosia alalla ja tietotaito sen mukaista. Varsinkin jos vertaa moniin muihin tapaamiini välittäjiin. Toki kohde myy itse itseään, mutta kyllä välittäjällä on todella iso merkitys kauppojen onnistumiseen.

Kun kaupat olivat virallisesti ohi, hän antoi kuohuviinipullon meille sekä myyjille. Arvatkaa vain mikä fiilis tuosta jäi! Yllättävää on vielä se, että kyseessä on Kiinteistömaailman edustaja. Remaxia on kehuttu paljon ja tyylitietoista Bo LKV:ta, mutta nyt pyörähti pakka uusiksi, ainakin palvelun osalta. Ja kerrankin voin sanoa, että on omakohtaista kokemusta hyvästä välittäjästä.

Aamen.

4 Comments

 1. Salla

  Onnea kaupoista! Nykyisin kiinteistönvälittäjän ammatti on jotenkin muotia, johtunee tv-sarjoista. Tämä varmaankin joissain tapauksissa saa alalle tulemaan henkilöitä, jotka eivät työhön sovellu, eivätkä he tunne alaa syvällisemmin. Välittäjän työ kiinnostaisi minuakin, koska yksinkertaisesti tykkään taloista ja sisustamisesta sekä asiakaspalvelusta. Seuraan jatkuvasti etuoven asuntoilmoituksia, vaikken asuntoa ole ostamassa :D

  Mielenkiinnolla seuraan teidän remonttiurakkaa, toivottavasti ehdit blogia päivittämään. Olette kyllä ahkeria!

  • Kiitos Salla! Saattaahan tuo ala olla muotia, mutta aika paljon tapasin paatuneita välittäjiä, joille olisi alanvaihto paikallaan. Kyllä tuohon hommaan – kuten muuhunkin alaan – on intohimo toivottavaa. Että oikeasti haluaa tehdä työnsä niin hyvin kuin pystyy ja pistää omat panokset kohdilleen, varsinkin jos vastapuoli osoittaa selkeästi kiinnostuksensa kohteesta.

   Toki työtä tehdessä oppii ja vuodet tuovat varmuutta, muttei kaikkea voi tietää koskaan. Kovasti tsemppiä sulle, jos välittäjäksi ryhdyt. Hyville välittäjille on varmasti työtä!

   En malta odottaa, että meidän remppaprojekti alkaa. Kovasti on jo suunnitelmia ja pian laitan niitäkin tänne nähtäväksi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s