comment 0

Minilomalle äitienpäivänä

Heräiltiin äitienpäivänä anoppilassa. Edellisilta meni Turussa illanvietossa ja onneks tajuttiin mennä nukkumaan ennen kukonlaulua, koska sunnuntaina lähdettiin perheen kesken minilomalle Tukholmaan. Joo, eli risteilylle. Matka oli äitienpäivän lahja minulle, mutta antoihan se mies vielä lahjakortin luksusjalkahoitoon Kitty Cat Beauty Centeriin aamulla kerättyjen valkovuokkojen kera! Hoito tulee kyllä niin tarpeeseen, sandaalikauden alettua sitä haaveilee hoidettujen kesäjalkojen perään, joten napakympin taas nakkas. Kyllä se mies vaan osaa.

muumihytti

pikkumyy

vaatekaappi

verhot

hytti

Isäntä oli ottanut meille Muumihytin. Vähän epäröin valintaa, kun en ole koskaan ollut mikään Muumifani. Luulin hytin olevan riemunkirjava kuvitushässäkkä, mutta se osoittautuikin ihan huipuksi! Hytti oli toteutettu todella tyylikkäästi. Sisustus oli yksinkertainen ja selkeä, ja värimaailma sopivan merihenkinen. Muumiaiheiset tarrat elävöittivät seiniä ja veikeät verhot olivat kuin Muumimamman esiliina. Nappisuoritus siihen nähden, että kyse on laivasta.

Kyseinen hytti oli ehkä kaikista maailman Muumijutuista kivoin toteutus. Suosittelen hyttiä muillekkin lapsiperheille! Hytissä oli reilusti tilaa ja varmasti kokonaisvaltaisempi kokemus koko perheelle.

pallomeressa

pallomeres

mottone

legoilla

nuka_lego

Silja Land -leikkihuone oli kyllä huikea! Siellä oli tosi paljon aktiviteettia perheen pienimmille. Pari pallomerta, kiipeilyseinä, liukumäkiä, legonurkkaus, piirrustuspöydät, seinäkoloja, leluja, minikeittiö, jätskibaari ja paljon muuta. Nuka oli aivan liekeissä, enkä millään meinannut sen perässä pysyä. Harri Hyljekin vieraili paikalla. Nuka katsoi aluksi hämmentyneenä ja ehkä vähän peloissaan. Kerroin, ettei moista tarvitse pelätä ja siltä seisomalta juoksi halaamaan, pussaamaan ja tanssimaan sen kanssa.

nuka_lista

lukuhetki

ikkunalla

halaus

nuka_ruokailee

salaatti

taidetta

olli

tutkimusta

leskenlehti_nuka

Seuraavana päivänä käytiin Tukholmassa ja siellähän oli ihan kesä! Hellelukemat paukkuivat ja tietysti kesävaatteet oli jäänyt kotia. Täytyi pärjätä niillä mitä oli mukana. Mutta eipä se haitannu, mielummin liian kuuma kuin liian kylmä!

Montaa tuntia ei tälläkään kertaa kaupunkierrokseen pyhitetty. Tukholman taksit on ihan suolasen hintaisia! Olis maksanut reilun satasen edestakainen keskustaan, joten napattiin suosiolla metro. Hyvin kerittiin käydä syömässä ja vähän shoppailemassa. Suunnattiin suoraan Åhlensille, josta ostin parit uudet kesätennarit. Laivalla tuli sitten shoppailtua kosmetiikkaa, kun kerran edullisemmin sieltä saa.

nuka_katsoo_veneita copy

me

auringonlasku

Aurinko helli koko päivän ja upea auringonlasku siivitti pimenevää iltaa. Miniloma oli todella onnistunut, Nuka nautti, minä nautin ja eiköhän tuo isäntäkin nauttinut. Ja Suomi voitti lätkässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s