comment 0

Rentoa vapunviettoa

Niin ne säät helli juhlakansaa vappuna! Huikeen upea keli viikonloppuna ja näyttäisi jatkuvan entistä lämpöisempänä, onhan nyt jo toukokuu. Täällä korkattiin grillikausi ja isäntä pääsi tekemään burgerit meidän vappuvieraille.

grillailuu

isi_nuka

nuka_juottaa

pojjat

pelia

tytot

isannat

parisuhdepeli

Pakkohan sitä oli haastaa tuoreet pariskunnat Parisuhde-peliin! Ihan super hauska lautapeli illanviettoon, jossa testataan kuinka hyvin sitä pariskunnat toisensa tuntee. Ollaan viety aina muita 100-1, mutta nyt meitä vietiin. Tiukasti, mutta kuitenkin. Hyvää ruokaa ja juomaa, pelejä, hauskaa seuraa. Aamuyölle se ilta meni.

koristeet

Seuraavana päivänä ei ollut enää niin pirteä olo, valvominen ja muutama viinilasillinen tuntui. Huh. Kolmen tunnin päiväunet teki terää ja illalla mentiin nepalilaiseen syömään. Käytiin vähän autolla ajelemassa Kaivopuistossa, eikä sitä kummempaa jaksanutkaan. Rentoa hengailua yhdessä ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s