comments 4

Sisustusbloggaajien myyjäiset

Sain kutsun suosittuun Sisustusbloggaajien kirppis- ja myyjäistapahtumaan, joka järjestetään syyskuussa Pasilan vanhoilla veturitalleilla. Siitä onkin tosi kauan aikaa, kun olen ollut viimeksi kirppiksellä itse myymässä. Nykyään myyn kalusteet ja sisustustavarat Tori.fissä tai Huuto.netissä, ja vaatteet on sitten lahjoitettu suoraan hyväntekeväisyyteen.

blogikirppis_kuva

farkut

lahikuva

hay_palikat

Nytpä pääsee myymään ylimääräistä tavaraa pois ja samalla tapaamaan tietysti muita samanhenkisiä bloggareita! Laitettiin juuri miehen kanssa keräykseen monta säkkiä vaatteita, mutta kyllähän tuolta kaapista aina vaan jotain ylimääräistä löytyy. Aion myydä sisustustavaraa, kenkiä, laukkuja, lompakoita, vaatteita ja lastenvaatteita. Tässä muutamia maistiaisia!

kirppis_juliste_A4_syyskuu2015

Eli tervetuloa Sisustusbloggaajien myyjäisiin Pasilan vanhoille veturitalleille! Lisää tapahtumasta täällä.

4 Comments

  1. Maija

    Voi mä kyllä ostaisin tuon ihanan suihkuverhon jos meillä ei ois lasiseinää suihkussa! :)

    Maija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s