comments 2

Joulun viettoa

Vietimme jouluaaton ja joulupäivän kotona keskenämme. Teimme joulujärjestelyitä jo ihan hyvissä ajoin, vaikka hyasinttejä metsästinkin vielä aatonaaton iltana. Niistä kun tulee se ihana aito joulutuoksu. Löysin muutamat miniversiot, mutta kyseiset yksilöt eivät ole vieläkään auenneet, eikä tuoksua ole tullut. Pöh. Mutta söpöjä ne ovat.

olohuone_joulu

hyvaa_joulua

joulukuusi

joulukuusi_lahikuva

lahjat_kuusen_alla

lahjat

Isäntä haki hienon pullean joulukuusen meille, joka sai uudet koristeet ylleen. Ostin muutamia muitakin joulukoristeita mm. jouluvaloja, kynttilänjalkoja ja ovikranssin. Joulusomistukset olivat paketteja myöten hyvin mustavalkoisia ja graafisia, koska ne on kivan tyylikkäitä ja ihan omannäköisiä, mutta toki tuota jouluista vihreää oli paljon mukana.

ovikranssi

ovi

ruokapoyta

koristelua

kattausta

kattaus

Lumi tuli jouluksi, jee

Lunta on tullut aivan mahtavasti ja päästiin kuin päästiinkin pulkkamäkeen jouluna! Meidän takapihalta lähtee pururadat,  jossa on muutamia hyviä mäkiä pulkkailuun. Nuka nautti kovasti ja pikkuinen laski isoa mäkeä ihan yksin. Hurjapää vaan kikatteli, minä olin vähän kauhuissani…

leikkimokki_lumessa

pulkka

pojat_pulkkailee

pulkkamaki

leluilla

Nuka oli tohkeissaan uusista leluista joita pukki toi. Legot olivat oikein mielenkiintoisia, niitä maisteltiin, hakattiin lattiaan ja sitten rakennettiin isin kanssa iso legoeläinmonsteri.

joululahjat

legopalikat

nuka_leikkii_legoilla

monsteri_lego

Voihan lahja!

Ja sitten sattui aika hassu juttu. Oltiin nimittäin isännän kanssa molemmat ostettu Nukalle Vilacin potkuauto lahjaksi! Isäntä osti sen joululahjaksi ja minä olin ostanut sen Nukalle 1-vuotis synttärilahjaksi. Kaikista maailman tavaroista IHAN SAMA LAHJA ja vieläpä ihan sama väri!

vilac_autoilija

vilac_kuski

Vähän harmiteltiin tätä erikoista sattumaa, mutta ei auta kun palauttaa toinen. Sitten alettiin miettimään uutta 1-vuotislahjaa, jonka tällä kertaa ostamme YHDESSÄ, ettei taas osteta uudestaan samaa.

Ehkä sitä halusi yllättää myös toisen puoliskon hyvällä lahjavalinnalla, mutta pieleen meni – tavallaan. Nimittäin tämänhän vain kertoo siitä, että meillä on aivan sama maku! Ja sitäpaitsi pienimies oli lahjasta erityisen iloinen ja treenattiin kulkemista yhdessä sekä sitten ihan ite. Vielä ei jalat aivan ylettyneet maahan asti kunnolla, mutta ei se menoa haitannut.

nuka_painaa_autolla

nuka_vilac_autolla

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s