comments 2

Tv-huone ja sohvahaaveilua

Meillä on tavallaan kaksi olohuonetta. Molemmista löytyy sohva sekä telkkari, mutta toista kutsutaan tv-huoneeksi, josta on ajan kanssa muotoutunut enemmän isännän valtakunta.

taulut_kynttila_1000px

peili_1000px

telkkaritaso_1000px

tv_huone_1000px

Tv-huoneessa on iso tummanharmaa sohva, joka alkaa jo vedellä viimeisiään. Sitä on imuroitu, päällisiä pesty ja myös parsittu pohjassa olevaa repeytymää. Silti se alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt. Hyvin se on kyllä palvellut jo monta vuotta ja ahkera kunnossapito on tuonut varmasti muutaman vuoden lisää elinaikaa.

Sohvan malli on tuollainen mistä en pidä enää yhtään, haluaisin jo uuden sohvan. Divaaniosa on ihan kiva käytössä, mutta alkaa olla jo niin nähty. Tietysti rahatilanne ei anna myöten hetkeen, tekee mieli sitten ostaa kunnon laadukas sohva, joka palvelee monta vuotta eteenpäin. Noh, nytpä on aikaa pyöritellä millainen sohva tuonne sopisi.

dekoAsuntomessutMaja5

Mielipide sohvamallista vaihtuikin tässä matkalla jo. Aiemmin halusin konjakin värisen 50-luvun henkisen nahkasohvan, mutta nyt ajatuksena olisikin hommata sen tapainen sohva, kuin Hyvinkään Asuntomessujen Majassa oli. Tuollainen rento ja muhkea, joka koostuu isoista tyynyistä. Ei olisi jalkoja ollenkaan, vaan lankkupuusta tehty taso alla. Tuommoinen sohva olisi miehenkin mieleen enemmän. Katsotaan nyt mitä tässä keksitään. Painetaan nyt vanhalla rouskulla vielä hetken.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s